Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Handel i EU

 Besvar Besvar
Forfatter
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1725
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Handel i EU
    Sendt: 03 Maj 2022 kl. 13:28

Efter at England er trådt ud af EU, må man som lystfisker erkende, at det at handle grej, og andet i UK ikke er, hvad det har været., det er de ekstra udgifter til told / skat, som i hvert fald har gjort, at undertegnede, har opsøgt nogle at de gamle kendte steder, nemlig forretninger på nettet, og her har jeg valgt polske og rumænske forretninger.

De 3 link her, er steder, som jeg synes giver en god service, har de ting jeg skal bruge, især til fluebinding:

https://mistpool.com/en/products/129/fly-tying.html?gclid=EAIaIQobChMIn7z3upbD9wIVGY9oCR2VGAxfEAAYAyAAEgIOm_D_BwE

https://www.taimen.com/da/dk/category/fluebinding/49?param1=value1&param2=value2&gclid=EAIaIQobChMIn7z3upbD9wIVGY9oCR2VGAxfEAAYBCAAEgLSdfD_BwE

https://bogdangawlik.com/

Dette link her fører til et link i Rumænien, og her kan man få forskellige ting til fluebinding, som man sjælden ser i Danmark. De har en del fluebindingsmaterialer, som jeg bruger til især mine tørfluer + at de har mange interessante indfaldsvinkler, til binding af især tørfluer med CDC fjer.

Prøv at skimme den frekvens, med brug af restmaterialer af CDC fjer, det er fluetyper, som jeg har haft meget glæde af til især Stallinger, men jeg tilfører dog et element mere, jeg ligger en flyder imellem vingerne ovenpå den viste nedbinding, så får man en superflyder, som fiskene virkelig går til, både i å /sø / elv og på kysten, samt i P&T vandene.

https://www.flytying.ro/tying-technique-micro-cdc-spent-flies/ - comment-17635

Hvis man er på jagt efter lette modhage løse kroge, til tørfluer, så kan der i de ovennævnte Webshop i perioder være særdeles fine priser, også på bulk pakker med 100 stk. kroge.

Krogmærkerne er ikke så kendte, men de tørkroge jeg har købt og bruger, er fremragende, god kvalitet og mange størrelser, som dækker behovet, ved tørflue fiskeriet, her i Norden.

Blot til orientering.

Mvh

Per Karlsen.

Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Danhostel Skanderborg


GEOFF Anderson