Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Laks

 Besvar Besvar
Forfatter
Lars Jeppesen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
LarsJep Avatar

Tilmeldt:: 16 Jun 2013
Status: Offline
Beskeder: 198
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér LarsJep Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Laks
    Sendt: 03 Nov 2013 kl. 20:26
Til top
Heine Fausing Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
hlf

Tilmeldt:: 23 Feb 2008
Status: Offline
Beskeder: 658
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér hlf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Nov 2013 kl. 21:46
Utroligt Norge ikke har handlet i tide, det er jo ikke ligefrem et nyt problem ! velkendt problem mange steder, i mange år.
Til top
Jesper Rasmussen (*) Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Rasmussen Avatar

Tilmeldt:: 06 Jan 2000
Geografisk: Århus
Status: Offline
Beskeder: 360
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Rasmussen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Nov 2013 kl. 21:49
Rart at se at tingene begynder at blive beskrevet i et andet lys. Mange forbrugere tror at det et helt ok at spise opdrættede fisk, for så fanger man jo ikke de vilde fisk.
Mener der burde være krav til mærkningen af burlaks, på lige fod med buræg, burhøns og andre fødevarer produceret under betænkelige forhold.
Når der i køledisken ligger en flot ^Norsk laks^ ser mange forbrugere det som et kvalitetsstempel som står for noget rent og naturligt.

Jesper Rssmussen 
Til top
Lars Jeppesen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
LarsJep Avatar

Tilmeldt:: 16 Jun 2013
Status: Offline
Beskeder: 198
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér LarsJep Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Nov 2013 kl. 22:40
Jeg har her for nylig været til en konference for erhvervsfolk, som blev afholdt i det store auditorium på Den Blå Planet, og frokosten blev serveret som en buffet i restauranten, og her rystede det mig virkelig, at der var flere fade med forskellige slags lakse-anretninger.

Og da det næppe er muligt at købe laks som ikke er opdrætte i et havbrug, så går jeg ud fra, at den laks som der blev serveret er burlaks.

Og det er godt nok meget langt ude, at et sted som Den Blå Planet serverer burlaks i deres restaurant, men det er jo Klaus Meyer som har sammensat menuerne, så det er jo åh så fint.

/Lars
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down