Forfatter |
|
Dennis Schaumann
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Jezuz
Tilmeldt:: 05 Jan 2011
Status: Offline
Beskeder: 289
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Emne: rygeovn? Sendt: 06 Jul 2012 kl. 17:05 |
hej alle :D jeg går lidt med den ide om at skulle starte med at røge lidt Regnbueørreder, men jeg er helt grøn i området, hvilken ovn kan i anbefale af bruge ? evt link? hva med det træ der skal bruges? vil gerne have en ovn hvor der er lidt plads til lidt større fisk
|
|
Dennis Schaumann
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Jezuz
Tilmeldt:: 05 Jan 2011
Status: Offline
Beskeder: 289
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 17:12 |
|
|
per pedersen
Knapt så aktiv :)
Brugernavn: broen
Tilmeldt:: 09 Jun 2012
Geografisk: 8300 odder
Status: Offline
Beskeder: 5
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 17:13 |
|
|
per pedersen
Knapt så aktiv :)
Brugernavn: broen
Tilmeldt:: 09 Jun 2012
Geografisk: 8300 odder
Status: Offline
Beskeder: 5
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 17:15 |
Jeg syntes du skal købe noget bedre http://www.roegeovnens-venner.dk/her kan du læse noget mere
|
|
per pedersen
Knapt så aktiv :)
Brugernavn: broen
Tilmeldt:: 09 Jun 2012
Geografisk: 8300 odder
Status: Offline
Beskeder: 5
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 17:17 |
undskyld:)http://www.roegeovnens-venner.dk/
|
|
Christian steffensen
Meget aktiv bruger
Brugernavn: chri74a9
Tilmeldt:: 13 Feb 2012
Status: Offline
Beskeder: 137
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 17:30 |
Vil du have en stor røgeovn som den teleskopsovn som er linket lidt højere på siden eller skal det være en lidt mindre en som også kan tage større fisk ?
|
|
Dennis Schaumann
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Jezuz
Tilmeldt:: 05 Jan 2011
Status: Offline
Beskeder: 289
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 17:38 |
vil gerne have en der også kan tage fisk på omkring 65-70 cm+ så er det vel endelig kun den teleskopsovn der virker . er der nogen der evt har en som kan sige go for sådan en? kan se inde på http://www.danishoutdoor.dk/ den er udsølgt men er det ikke det samme som den jeg linker til ved fluer.dk?
|
|
Christian Gaedt Dinsen
Meget aktiv bruger
Brugernavn: DinoSS
Tilmeldt:: 01 Dec 2010
Status: Offline
Beskeder: 198
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 19:53 |
Jeg har lavet en selv af 2 gamle tønder (brugt 1,5). Lidt knofedt, et billgt stegetermometer (20 kr) og et par svejseklatter så er du klar til at røge Den virker perfekt og er nem at holde temp. i. De kolde måneder kan man endda koldrøge i den. Den rummer nemt større fisk eller skinker, men rummer dog ikke mere en 12 - 14 portionsørreder. Jeg bruger mest bøgesmuld, da det er meget "allround". Tag en snak med din lokale slagter, så bestiller han sikkert gerne en ekstra sæk smuld. Klart billigere end de nævnte hjemmesider .
|
|
Jens
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Jens fisker
Tilmeldt:: 09 Mar 2011
Status: Offline
Beskeder: 114
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 21:45 |
Jeg bruger den teleskop ovn som du linker til, bare købt til en højre pris et andet sted. men kan ikke se forskel? ved ikke om der er flere modeller, kan godt måle min hvis du vil se om det er samme størrelse den er super fin og gæsterne plejer at spise op så resultatet er godt.
Det er også smart med det termometer, men man kan godt klare sig uden
Held og lykke med at ryge dine fangster
|
|
karsten jacobsen
Aktiv bruger
Brugernavn: nyegaard
Tilmeldt:: 12 Sep 2008
Geografisk: aalborg ø
Status: Offline
Beskeder: 97
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Jul 2012 kl. 23:20 |
jeg tror jeg ville bygge mig sådan en
|
|