Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketKajakfisker druknet

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Niels Riis Ebbesen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Niels Riis Ebbesen Avatar

Tilmeldt:: 26 Maj 2007
Status: Offline
Beskeder: 1219
Direkte Link til dette Indlæg Emne: Kajakfisker druknet
    Sendt: 06 Jun 2012 kl. 21:14
Citat: finnjensen

Det er altid nemt at være bagklog, især hvis man ikke kan ændre på sagen. 

Nej... for det er netop den pointe som skal frem på bordet, folk skal squ forstå, at hvis de tilsidesætter sikkerheden til søs, så er der ingen fortrydelsesret, og i det kolde vand er der ingen nåde, medfølelse, medmenneskelighed, og empati.

Og det er netop denne årstid som er så farlig, for selv om luften kan være over 20 grader, så er vandet kun omkring 10 grader varmt, og når hele kroppen er nedsænket i vand, så går afkølingen meget stærkt.

MVH
NRE
Til top
Mikael W Schmith Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
MikaelWS Avatar

Tilmeldt:: 06 Jan 2000
Geografisk: Salling
Status: Offline
Beskeder: 510
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 Jun 2012 kl. 21:27
nej den pointe der skal frem på bordet er at det der ved vi godt. Men fortæl det bare i en anden tråd. Og lad være med at kalde afdøde for tåbe og og dum (at dennes død var en dumhed).

Vi er jo alle enige om at vi aldrig kan advare nok om havet, trafikken, jagtvåben, skarpe knive, stejle skrænter, vind og vejr osv. - men alt andet lige giver det dig jo ikke specielt ret til at skrive som du gør. Men javel - det er jo ikke ulovligt at skrive hvad du skriver. Så er det i orden eller hvad? Niels det der går galt for dig lige nu er at du får en masse indlæg imod dig, og du bruger tiden på forsvar og forklaringer. Det eneste folk prøver at fortælle dig er at alt hvad du siger er rigtigt ang. sikkerheden osv. Du skal bare lade være med at konkludere hvordan afdøde har været som mennske. Det kan næsten ikke passe du ikke kan forstå det.
Til top
Kevin rostrup Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Kevin rostrup Avatar

Tilmeldt:: 17 Okt 2011
Geografisk: Frederikshavn
Status: Offline
Beskeder: 846
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 Jun 2012 kl. 21:30
Jeg kan se du har været på isfiskeri NRE,lad os sige dine sikkerhedsforanstaltninger er tip top i orden når du går igennem isen men du slår baghovedet i iskanten og besvimer og dermed afgår du ved døden inden for få minuter inden dine venner eller andre når at redde dig
Er du også en tåbe der ikke har sat dig ind i sikkerheden ?
Og en person der mangler all form for empati og sympati og som er egocentrisk opretter en tråd om hvilken tåbe du er,hvordan ville du have det ?
Til top
 Besvar Besvar Side  <12

Skift forum