Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Tyvfiskere er blevet snuppet i Karlstrup kalkgrav

 Besvar Besvar Side  12>
Forfatter
Niels Riis Ebbesen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Niels Riis Ebbesen Avatar

Tilmeldt:: 26 Maj 2007
Status: Offline
Beskeder: 1219
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Niels Riis Ebbesen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Tyvfiskere er blevet snuppet i Karlstrup kalkgrav
    Sendt: 01 Maj 2012 kl. 15:48
Tyvfiskere er blevet snuppet i Karlstrup kalkgrav


Mved venlig hilsen
Niels Riis Ebbesen
Til top
Thomas Graversen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Hoffen Avatar

Tilmeldt:: 13 Maj 2002
Status: Offline
Beskeder: 650
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Hoffen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Maj 2012 kl. 17:34
Det var af samme årsag jeg meldte mig ud derfra.
Der er også kæmpe problemer med "visse" typer af mennesker de kommer og fisker, med agn som ikke er tilladt. Og hvis man nævnte noget over for dem, blev man truet med tæsk og smadret bil osv.

Det er ellers et fedt sted at fiske ! Hvis alle fulgte reglerne. 
Til top
Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Nikolaj Kolding! Avatar

Tilmeldt:: 13 Dec 2011
Status: Offline
Beskeder: 233
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Nikolaj Kolding! Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Maj 2012 kl. 21:02
Jeg er også forhenværende medlem..
 
Det er en kæmpe skam at dette smukke vand og blevet smadret af rovfiskere, som bare går og venter på de massive udsætninger forår/efterår... Men noget jeg aldrig helt har fattet er, at der bruges megen tid på overvågning af vandet og der er fustration i klubben, medlemmerne melder sig ud pga tyvfiskeriet.
 
Ville det første i kampen ikke være at sætte et skilt op med FISKERI FORBUDT, samt reglerne??
 
Ved godt at det ikke ville stoppe tyvfiskeriet, men det kunne da være en start, at få pillet dem fra, som fisker der af ren uvidenhed - dem er der også mange af. De ser andre som fisker og fanger. Der står ikke en skid om noget ved søen og så går de da bare ned og prøver! Det er da logisk! Så fanger de som regel nogle fisk, for dem er der mange af i korte perioder og så går jungletrommerne ude i vestegnens beton blokke.
 


Redigeret af Nikolaj Kolding! - 01 Maj 2012 kl. 21:04
Til top
Mogens Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Mogens H.

Tilmeldt:: 11 Okt 2008
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 129
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Mogens H. Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Maj 2012 kl. 22:39
Jeg er formand i Solrød Sportsfiskerklub "Regnbuen" der har fiskeretten i Kalkgraven og var med til at tage tyvfiskerne i går.
Der  er skiltet tydeligt ved alle adgange til søen at fiskeri er forbudt efter Naturstyrelsens regler-da de ejer området, så ingen kan være i tvivl om dette med mindre de er i ond tro.
KLubben har et meget aktivt vagtkorps-heraf flere medlemmer der har vagtfirmaer og søen bliver overvåget døgnet rundt-så det er ikke uden risiko at fiske ulovligt-og vi har også fået taget en del der  har fisket ulovligt senest i går.
Forseelsen er en overtrædelse af straffeloven så grejet konfiskeres og herudover får vedkommende en bøde-og får en anmærkning i sin straffeattest-på linie med butikstyveri o.l. hvilket måske umuliggør ønsket om drømmejobbet der kræver ren straffeattest.
Den intensive overvågning har da også hjulpet meget på problemet med tyvfiskeri i søen-bl.a. blandt Øst chauffører og 2. gen. nye danskere-hvor vi tidligere havde en del problemer.
PÅ trods af dette er der tilsyneladende en lille hård gruppe der er helt ligeglad med love og regler-og derfor politianmeldes alle der bliver taget i at fiske ulovligt i søen.
Medlemmerne er også med til at overvåge området når de fisker eller blot går en tur i området- så vi gør fortsat alt hvad der er muligt for at stoppe det ulovlige fiskeri i kalkgraven.
VI tror at politianmelderne og de der tages også via de omtalte jungletrommer rygtes ude i Vestegnens betonblokke-.
DEt eneste der kunne være virkeligt afskrækkende ville være en mangedobling af bødetakster og konfiskation af f.eks. bil o.l. brugt ved fiskeriet som i f.eks. Sverige- og Danmarks Sportsfiskerforbund tager  løbende dette op med regeringen efter oplysninger til os.
PÅ solrød Sportsfiskerklubs vegne
Mogens Hansen,formand.
 
Skulle du have fået lyst til medlemsskab har vi stadig nogle ledige medlemsskaber inden vi rammer loftet bestemt i kontrakten.
 
Til top
Jens Gregersen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Modifix Avatar

Tilmeldt:: 24 Jan 2012
Geografisk: Danmark
Status: Offline
Beskeder: 10
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Modifix Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Maj 2012 kl. 23:45
Tak fordi i nu gør noget aktivt ved det problem i har i kalkgraven og godt at høre fra formanden i denne sag - der har kastet meget skriveri af sig i flere fora. 
Jeg håber at dette smukke og let rustikke fiskevand igen kan blive en oase af fred og smukke fiskeoplevelser ved jeres nye kurs sådan, at medlemsflugten stoppes og dagkortsalget kommer op i omdrejninger igen. 

Mvh. Jens Gregersen - tidligere dagkortkøber ved kalkgraven.
Til top
Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
jonasjj

Tilmeldt:: 18 Apr 2012
Status: Offline
Beskeder: 13
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jonasjj Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 01:08
kan godt forstå at i er trætte af at folk fisker ulovligt i jeres fiskevand men at mangedoble bøder vil ikke ha en effekt på den hårde kerne du omtaler de betaler dem ikke og de kan også sjældent hives i skat de eneste man får ud af det bøde hysteri er at det rammer lovlydige menesker som laver en fejl og det gør vi alle sammen en gang imellem 

desuden syntes jeg at få konfiskeret sin bil for at fiske ulovligt er lidt ude i hampen ihvertfald ikke en holdning jeg ville være stolt af at være en del af og da helt sikkert heller ikke noget der ville afskrække den hårde kerne måske i skulle overveje at snakke med dem og få dem meldt ind i klubben den hårde kerne er som regl vild med klubberTongue

mvh. anti bøde manden
Til top
Mogens Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Mogens H.

Tilmeldt:: 11 Okt 2008
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 129
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Mogens H. Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 06:49
Ikke desto mindre er det dette de gør f. eks. ved ulovligt fiskeri i Môrrum-det grej der bruges incl. evt. bil bliver konfiskeret-hvilket sikkert er meget afskrækkende.
Da jeg har hørt fra andre foreninger bl.a. ISkøj og Køge at de også har problemer med tyvfiskeri-for ikke at snakke om garn m.v. og tyvfiskeri på kysten- er det eneste der sikkert virkelig hjælper konfiskation af gevinst ved fangst eller fangsten samt bøder der virkelig kan mærkes.
Hvad ville du sige til tyveri fra dit hjem-dette er stort set det samme og koster kun konfiskation af grej samt en bøde på vist kr. 500,00
mvh.
Mogens Hansen
Til top
Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Nikolaj Kolding! Avatar

Tilmeldt:: 13 Dec 2011
Status: Offline
Beskeder: 233
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Nikolaj Kolding! Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 08:23

Hej formand Mogens.

Så vil jeg gerne have lov at ændre min påstand til at skiltningen ikke er tilstrækkelig! Måske bare mig den er galt med, men jeg har aldrig bemærket, nogen form for information ved vandet.

Der er ingen tvivl om at der bruges en masse tid og kræfter i forsøget, på at få det stoppet, det skal hverken du eller resten af klubbens medlemmer klandres for. Men måske man skulle gribe det lidt anderledes an efter min mening. En anden ting er, at informationen online heller ikke er god nok. Nu om stunder, undersøger folk regler og mulighederne for fiskeri online, så nytter det ikke noget at have en lidt utilstrækkelig hjemmesiden, som næsten er umulig at finde ved søgning.. Det ville også være et stort skridt i den rigtige retning, at få en meget mere synlig hjemmeside, med priser, love, regler og afskrækkende information af konsekvenserne ved brud af dem.

Jeg håber at i for bedre styr på det fremover, helt til livs kommer det nok aldrig. Men måske der er håb derude!Redigeret af Nikolaj Kolding! - 02 Maj 2012 kl. 08:25
Til top
Jørgen Sørensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Jørgen S Avatar

Tilmeldt:: 04 Maj 2006
Geografisk: Cph
Status: Offline
Beskeder: 1242
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Jørgen S Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 09:16
Hej Mogens
Fint I er meget aktive på tyvefiskerfronten med håb om, at den hårde linie rygtes og problemet bliver mindre til gavn for medlemmerne.
 
Men hvad med dykning på stedet? Må det foregå når man nu ikke må fiske?... Ikke fordi dykkerne fisker, med en eller anden form for forstyrelse af vandet/fiskene sker der vel? jeg ville jo helst ikke overtrædet et eller andet ukendt forbud, når jeg skal på dykkertur i kalkgraven.. dog ikke med dem her:
 
 
Dykkerture til steder jo ret organiseret, til glæde for nogle og..... Unhappy for andre
Det er jo nemt at få adgang til en nøgle hvorved man kan køre grejet helt ned til vandkanten i stedet for at slæbe 40-50kg udstyr op og ned af trapperne.
 
/J
 
 
 
 


Redigeret af Jørgen S - 02 Maj 2012 kl. 09:44
Til top
Franco Falander Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
franco

Tilmeldt:: 06 Jul 2004
Geografisk: køge
Status: Offline
Beskeder: 14
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér franco Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 12:13
 
   I Danmark er det sådan at det er fiskeren selv der må tjekke hvor der må fiskes
   og hvor der ikke må fiskes, det er ikke et tag-selvbord og tro mig når jeg siger
   at samtlige tyvefisker i kalkgraven er bevidste om reglerne.
Til top
Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Nikolaj Kolding! Avatar

Tilmeldt:: 13 Dec 2011
Status: Offline
Beskeder: 233
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Nikolaj Kolding! Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 13:05

 

Hmm.. Nu er det bare sådan at det er et tag selv bord for tyvfiskerne dernede!!

 

Det er meget muligt at det er ens egen pligt at sætte sig ind i reglerne, men det gør sgu da ikke noget at hjælpe folk lidt på vej, eller rettere skærer det ud i store bogstaver for folk. Dem der er de største problemer med, er jo ikke lystfiskere i den forstand vi kender det og aner ikke hvor man søger den rette information og man skal godt nok lede længe på google, før der kommer noget brugbart op!

 

Er godt klar over at ordentlig oplysning ikke vil stoppe tyvfiskeriet, men man må starte et sted !

 

Foreningen bruger store resurser på overvågning som Mogens skriver, men det har man gjort i mange år nu og det virker desværre bare ikke godt nok!

Til top
Dennis Jensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
dmj Avatar

Tilmeldt:: 15 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 204
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér dmj Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 16:08
Jeg er nuværende medlem, men min aktivitet dernede har været dalende de sidste "mange" år. Det er synd, for det er et hyggeligt vand og husker med glæde tilbage på gamle dage da jeg var med på gæstekort.
 
Det mest ærgelige er at en del af turene bliver ødelagt af de forstyrrende elementer, enten fordi man bliver irriteret over at de nu er der igen, eller hvis man konfronterer dem så bliver man truet med bål og brand. Når man tager ud for at slappe af og hygge sig, så er det ihvertfald ikke med til at gøre oplevelsen bedre.
 
Problemet er jo nok beliggenheden, at der er fri indgang og at folk bare er ligeglade. Det er mit indtryk at en del af dem der tyvfisker dernede er ligeglad med straffeattest mm. da de af den ene eller anden grund ikke lige har drømmejobbet inde for rækkevidde.
 
Jeg ville gerne gøre mere for at stoppe dette, men når man ikke bor i nærheden og ikke har mulighed for at komme forbi i dagtiden længere, så er det begrænset hvad man kan gøre. Jeg holder selvfølgelig øje på mine, efterhånden alt for få, fisketure dernede.
Til top
CobraenP10 Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
cobraenP10

Tilmeldt:: 31 Dec 2006
Status: Offline
Beskeder: 25
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér cobraenP10 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 19:06
Trods de negative oplevelser lyder det dog som et fint fiskevand hvor der bliver taget hånd om sagen.

Hvordan bliver man medlem? Jeg kunne ikke lige umiddelbart finde en hjemmeside hvor jeg kunne læse mere om det.
Til top
Philip Nielsen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Philip Nielsen

Tilmeldt:: 02 Dec 2008
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Philip Nielsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 21:28
Her er et link til "Regnbuen", der har fiskeretten i søen:
 
 
Mvh
Philip.
Til top
CobraenP10 Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
cobraenP10

Tilmeldt:: 31 Dec 2006
Status: Offline
Beskeder: 25
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér cobraenP10 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 21:32
Tak for det, Philip. :-)
Til top
Philip Nielsen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Philip Nielsen

Tilmeldt:: 02 Dec 2008
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Philip Nielsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Maj 2012 kl. 23:19
Selv tak, PeterSmile
 
Har iøvrigt selv været medlem af "Regnbuen" i mange år, helt tilbage til 80'erne hvor søen var afspærret, og at man som medlem skulle have nøgle for at lukke sig ind på området, frem mod 90'erne hvor søen blev åbnet for offentligheden og der blev mulighed for ikke-medlemmer at købe dagkort og helt op til nu.
 
Og som der er skrevet tidligere i tråden har der inden for de sidste par år kunne være noget af en frustrerende oplevelse at fiske der på grund af tyvfiskeriet. Dette har også gjort at jeg ikke har dyrket søen så meget de sidste par år.
 
Selv tror jeg dog at mængden af tyvfiskeri har toppet, bl.a. har jeg ikke stødt på nogle tyvfiskere de par ture jeg har haft til søen i april måned. Ligeledes er den langt mere konsekvente linie med politianmeldelse noget som selv de fleste tyvfiskere kan fatte!
 
Mvh
Philip
 


Redigeret af Philip Nielsen - 02 Maj 2012 kl. 23:31
Til top
Philip Nielsen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Philip Nielsen

Tilmeldt:: 02 Dec 2008
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Philip Nielsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Maj 2012 kl. 23:47
ÆV!!!.......Så er den gal igen.
 
 
Dog stor ros til politiet og dem der snuppede dem (fiskerikontrollen??).
Til top
N. Berthelsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Nicolai Berthelsen Avatar

Tilmeldt:: 18 Jun 2007
Status: Offline
Beskeder: 364
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Nicolai Berthelsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Maj 2012 kl. 09:08
Godt i gør noget ved tyvfiskeriThumbs Up
Hvad koster et medlemsskab af "Regnbuen", da jeg ikke kan se dette på hjemmesiden?
 
SmileN
Til top
Philip Nielsen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Philip Nielsen

Tilmeldt:: 02 Dec 2008
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Philip Nielsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Maj 2012 kl. 10:53
Hej Nicolai
 
I 2011 kostede et medlemskab 950 DKR. Mener at indskuddet det første år er 2-300 DKR. Alt dette inkluderer medlemskab af DSF, så du også modtager "sportsfiskeren".
 
Mvh
Philip


Redigeret af Philip Nielsen - 08 Maj 2012 kl. 14:11
Til top
Mogens Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Mogens H.

Tilmeldt:: 11 Okt 2008
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 129
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Mogens H. Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 07:15
KLubben kan fortsat optage intereserede medlemmer idet vi ikke er oppe på medlemsloftet på 250 angivet i kontrakten med Naturstyrelsen som vi lejer arealet af.
Medlemsskabet af klubben koster fortsat kr. 950,00 om året-samt første år et indskud på kr. 400,00 altså i alt kr. 1.350,00.
Som medlem er man også medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund og får Sportsfiskeren 10 gange årligt samt har andre medlemsfordele. Hvis man i forvejen er medlem af en forening der er med i DSF får man overskydende kontingent retur om efteråret godt 300 kr.
Udover fiskeretten i Karlstrup Kalkgrav afholder foreningen havture på Øresund og Langelandsbæltet samt klubaftener med bl.a. fluebinding  og hyggeligt samvær.
Som medlem må man fiske i Kalkgraven året rundt bortset fra 2 uger om året hvor søen er fredet forud for premierekonkurence og klubmesterskab om efteråret.
Herudover kan fiskeri være umuligt i perioder med is på søen-idet man ikke må fiske fra isen.
Man må kun fiske med enten flue eller blink og spinner med maxvægt 15.gram. Power Bait og alle former for naturlig agn er forbudt-man kan se det komplette regelsæt på vor hjemmeside.
Man må hjembringe op til 2 ørreder dagligt-dog højst 10 ørreder pr. måned-og da der jo er omsætningsforbud for lystfiskere anbefaler vi at man genudsætter de fisk man evt. skulle fange man ikke selv skal bruge-så kan andre også også få glæde af disse.
FIsk der er dybt kroget eller beskadiget har man pligt til at hjemtage.
Håber at ovenstående har givet dig lyst til at blive medlem af klubben-du kan evt. prøve en tur først på et dagkort hvis du ikke har fisket i søen før.
Dagkort( max. 10 om dagen) kan købes hod Q8 ved motorvejsafkørselen lige ved kalkgraven og koster 130,00-regler for fiskeri er de samme for dagkortfiskere.
Overhold nu reglerne som beskrevet har klubben et stort korps af kontrollører og nogle af disse har egne vagtfirmaer-så kalkgraven overvåges på alle tidspunkter af døgnet-også nogle gange med medfølgende hunde-hvilket som det fremgår af ovenstående har medført flere er taget for tyvfiskeri af politiet-som vi altid tilkalder hvis folk fisker ulovligt.
Utroligt at nogle vil risikere en plettet strafattest-bøde og konfiskation af grej for at spare et dagkort på kr. 130,00.
Med venlig hilsen
Solrød Sportsfiskerklub "Regnbuen"
Mogens Hansen,formand.
 
Hvis man er interesseret i medlemsskab skal man kontakte klubbens kasserer Gunnar Plambeck-se nærmere herom på hjemmesiden.
Til top
N. Berthelsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Nicolai Berthelsen Avatar

Tilmeldt:: 18 Jun 2007
Status: Offline
Beskeder: 364
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Nicolai Berthelsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 09:43
Mogen Hansen
Nu skal dette ikke ende som DSF debat.
Jeg har kun et spørgsmål: Er DSF medlemsskab noget der kan fravælges i jeres klubmedlemsskab, da jeg har gjort op med mig selv, at DSF med den nuværende struktur ikke er noget jeg på nogen måder kan gå ind for eller støtte. Hvorfor dette fra min side er et must at kunne fravælge.
 
SmileN


Redigeret af Nicolai Berthelsen - 09 Maj 2012 kl. 09:53
Til top
jimmi petersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
jimmi petersen Avatar

Tilmeldt:: 09 Maj 2010
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jimmi petersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 11:51
Hej Alle
 
Jeg var for nogle år tilbage også ivrig bruger af kalkgraven (dagkort) men dette stoppede brat, da jeg flére gange i træk oplevede at kalkgraven lignede en slagmark efter visse typer havde været nede og fiske.
 
Jeg havde også en oplevelse med nogle medlemmer af regnbuen som heller ikke kunne finde ud af at overholde deres eget reglsæt da de både fiskede med powerbait og jigs med duft, og da jeg nævnte det over for dem fik jeg beskeden at jeg bare kunne skride for de var kontrollør dernede så de havde ret til at bortvise mig.
 
Jeg havde før denne oplevelse længe tænkt på at melde mig ind i regnbuen, men efter denne oplevelse blev kalkgraven valgt fra og medlemsskab af regnbuen ligeså.
 
Jimmi   


Redigeret af jimmi petersen - 10 Maj 2012 kl. 09:40
Til top
Franco Falander Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
franco

Tilmeldt:: 06 Jul 2004
Geografisk: køge
Status: Offline
Beskeder: 14
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér franco Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 12:04
Hej Jimmi............
Jeg beklager din oplevelse ved søen,jeg er selv medlem af regnbuen og har været det en nogle år og synes at søen og naturen omkring søen er unikke og byder på mange natur oplevelser,derfor endnu engang beklager dine dårlige møder med vores (medlemmer).
hilsen Franco
Til top
Philip Nielsen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Philip Nielsen

Tilmeldt:: 02 Dec 2008
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Philip Nielsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 14:29
Hej Jimmi
Det du har oplevet er noget som ikke må ske, og som Franco skriver kan jeg kun beklage din oplevelse ved søen.
Medlemmer af regnbuen kender udmærket til reglerne ved fiskeri ved søen. Medlemmer der ikke følger reglerne er mig bekendt ikke et stort problem, da det bliver påtalt hvis de ikke følger reglerne. I grove tilfælde risikerer man eksklusion af klubben.
 
Mvh
Philip
 
 
 
 
 
Til top
jimmi petersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
jimmi petersen Avatar

Tilmeldt:: 09 Maj 2010
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jimmi petersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 14:54
Hej Franco og Phillip
 
De 2 medlemmer som jeg havde oplevelsen med slog mig som 2 tosser som ikke havde fået de fisk de ville og derfor var de klar til at bruge alle midler på at få dem, en fredag sommer aften hvor jeg efter en stresset dag bare havde behov for at slappe af med noget hygge fluefiskeri, og så møder man sådan 2 tumper som er er medlemmer og faktisk er klar til at smide alle væk fra søen, så de kan have den for selv så de kan få fyldt deres fryser.
 
Jeg syntes det er fint at i sørger for at tyvfiskere bliver meldt til politiet med bøder til følge.
 
Men i må altså og få ryddet op i egne rækker da det lader til at i har nogle bråde kar.
 
Jeg vil med glæde vende tilbage til kalkgraven den dag jeg hører at området er pænt og ryddeligt igen, og man igen kan finde fred og ro til at nyde sin passion for fluefiskeri.
 
Jimmi  
Til top
Franco Falander Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
franco

Tilmeldt:: 06 Jul 2004
Geografisk: køge
Status: Offline
Beskeder: 14
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér franco Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 15:07
Hej Jimmi.........
 
Jeg vil da gerne vide hvem de to tosser er,de hører nemlig ikke til i hvores klub.
Jeg kan garantere dig for at du havde meldt episoden til andre medlemmer eller klubes bestyrelese,ja så var de to røget ud af kluben på stående fod.
 
endnu engang beklager jeg meget på min og klubens vejene.
hilsen Franco
 
 
 
 
Til top
Mogens Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Mogens H.

Tilmeldt:: 11 Okt 2008
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 129
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Mogens H. Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 15:13
Man kan ikke vælge medlemsskabet af DSF fra.
Bestyrelsen er ikke bekendt med at nogle medlemmer fisker med ulovlig agn o.l. og såfremt vi fik en sådan besked der kunne verifiseres ville vedkommende få karantæne eller blive ekskluderet fra klubben-så de betænkeligheder skal ikke holde dig fra medlemsskab.
Vi har en lige så klar politik overfor medlemmer der overtræder reglerne som over for tyvfiskere.
Generelt har vi et fint sammenhold blandt medlemmerne og hygger os sammen-så jeg undrer mig over at du ikke har anmeldt episoden til bestyrelsen dette ville jo være nemt-såfremt der ikke blot er tale om en historie du har fundet på-vore kontrollører kender alle reglerne så det lyder underligt med nogle der skulle overtræde disse-da vi også bærer kontrolkort skulle det være let at se hvem det drejede sig om og slå alarm til bestyrelsen.
Mvh.
Mogens
Til top
René Jørgensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
UL tossen

Tilmeldt:: 16 Aug 2010
Geografisk: Sakskøbing
Status: Offline
Beskeder: 103
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér UL tossen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 18:46
Jeg har været medlem af søen i mange år, meldte mig ud her ved årsskiftet. Var ved søen igår på et dagkort og jeg havde en god tur sammen med min kammerat. Vi så også en kontrollant som fiskede med PB. En anden kontrollant sagde til os at han kunne bortvise os fra søen under mistanke om fusk med dagkortet og konfiskere min fisk (4,3 kilo), vi kunne så få Mogen´s telefon nr og rede misforståelsen ud med ham. Han klappede dog i da jeg fortalte ham at det havde jeg allerede. En tredie kontrollant spurgte om det var mig som ikke ville vise mit kort, til trods for at det hang tydeligt i posen på ryggen af min chestpack. Så helt klart at der skal ryddes op i egne rækker og måske lære at tale ordentligt med/til dagkort fiskere. Vi mødte 4 kontrollører på dagen og 1 snakkede til os som jeg ville have forventet det af folk med deres status. Det var første gang i 10 år ca at jeg har fisket på dag/gæstekort og der går nok os 10 år før jeg prøver igen, følte mig i den grad mistænkeliggjort "bare" fordi mit kort havde den forkerte farve. Fiskeriet kan jeg ikke klage over, fik 7 stk med en ca snitvægt på 2.5 kilo.
Til top
Kim Korskjær Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
kikophil

Tilmeldt:: 30 Jul 2011
Geografisk: Amager
Status: Offline
Beskeder: 2333
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér kikophil Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 19:23
Føj for den da!

Det lyder jo som om, at en hel del af kontrollanterne har fået det problem, at magten er gået dem til hovedet!. Så er spørgsmålet jo, hvor meget det har bredt sig!.

Sådan en kontrol"mafia" kan jo ødelægge ethvert fiskested med deres forbryderiske opførsel.

Udvisning er den eneste straf for den slags mentalt underudviklede udnyttere, og evt. politianmeldelse.

Jeg håber at klubben får smidt de "rådne" kar ud inden det er for sent,  og at hente den mistede gode omtale tilbage.

Mvh. - Kim -
Til top
jimmi petersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
jimmi petersen Avatar

Tilmeldt:: 09 Maj 2010
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jimmi petersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 20:02
Hej Mogens Hansen
 
Ja nu kan du så selv høre at det måske er på tide at få ryddet op i egne rækker.
 
det jeg oplevede ligger 3 år tilbage og det lader til at det ikke er blevet bedre siden.
 
og de 2 som jeg mødte lignede ikke nogen man havde lyst provokere med at sige at jeg ville anmelde dem til klubben for misbrug af deres beføjelser, ikke at jeg er bange for at løbe ind øretæver, var nu bare mere bekymret for deres helbred hvis de ville prøve Wink
 
Har trods alt dyrket Kickboxing på højt plan i 12 år derefter Krav Maga de sidste 6-7 år
 
Men har dog altid håbet på at i selv har kunnet se de interne problemer i har, men det lader til at i bestyrelsen i regnbuen har skyklapper på, og lader en flok politi wanna bees styre dette smukke vand med mistænkeliggørelse og trusler til følge.  
 
Jimmi


Redigeret af jimmi petersen - 09 Maj 2012 kl. 20:10
Til top
Franco Falander Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
franco

Tilmeldt:: 06 Jul 2004
Geografisk: køge
Status: Offline
Beskeder: 14
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér franco Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 21:12
Hej Rene.....
 
Du om nogen burde havde kontaktede klubens formand og påpejede de to idioter der ødelægger vores rygte.
Til top
Peter Neerdorf Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
Peter N Avatar

Tilmeldt:: 12 Sep 2007
Geografisk: Primært på vestsjælland, sydsjælland, sydsverige, samt midtNorge
Status: Offline
Beskeder: 81
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Peter N Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 21:32
Tja.. Desværre er det ikke en enestående historie (langt fra)
Har selv måtte sende en person på skadestuen dernede... Kommer ikke længere i kalkgraven, så længe at der ikke er styr på noget somhelst. Kontrollanter, som besøgende!
Og når man heller ikke kan have sin bil holdende på p-pladsen, uden at skulle tænke på om den er hel når man kommer op igen, er også en faktor. 
Badende personer om sommeren, som griller og sviner helt vildt, løse hunde og rundbaberede kulturberigere, på knallerter og som tror de ejer det hele (en af dem der røg på skadestuen) 
Få ryddet op i alt dette og søen skal nok bestå som en oplevelse for folk igen

Men ikke før...
Til top
Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
jonasjj

Tilmeldt:: 18 Apr 2012
Status: Offline
Beskeder: 13
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jonasjj Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 21:40
lyder som et enormt hyggeligt sted Thumbs Down men det er også totalt dumt at sætte vagtfolk til sådan en tjans troed det var almen viden at den mindste smule magt vil stige dem til hoved minder lidt om lystfiskhustlers med gramsespektrun http://www.youtube.com/watch?v=rW5O5ma47RY 
Til top
michael jensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
taro

Tilmeldt:: 04 Maj 2006
Status: Offline
Beskeder: 315
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér taro Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Maj 2012 kl. 23:56
< ="" ="text/" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> Føj for den da.. Lyder som om der trænger til at blive luget ud i egne rækker først og fremmest.
 
Det lyder jo ikke som et enkeltstående tilfælde siden flere uafhængigt af hinanden nævner ens oplevelser med kontrollanter.
 
Renes oplevelse som den sidste burde give stof til eftertanke hos medlemmerne og ikke mindst Mogens.
 
Såfremt Rene ringede til Mogens og fortalte om de båtnakker der selv fiskede med PB hvad havde Mogens så helt præcist foretaget sig?
 
Bedt om at få den pågældende kontrollant i røret og spurgt ham om det var rigtigt han fiskede med PB hvorefter han med stor sandsynlighed svarede nej..??
 
Hvad ville der så efterfølgende ske?
 
Mogens hvis en ringer og fortæller dig ovenstående hvad foretager du dig så som ville gøre at det var det telefonopkald værd?
 
En efterfølgende løftet pegefinger under et møde ville jo kun være til at grine af.
 
De der vagtfirmaer er jo somregel wannabe politimænd med store armbevægelser som føler sig som noget særligt fordi de kan skrive vagt på Cv'et og må gå med lommelygte.
 
Måske derfor der er så mange vagtfirmaer fordi det er nemt at blive vagt.
 
Så at nævne dem som værende kontrollanter gir kun hovedrysten herfra og en klar indikation på at man måske burde sortere i kontrollanterne.
 
Ps. Var dernede sidste år med en ven og kigge og jeg ka ik mindes jeg stødte på nogen forbudsskilte. Isåfald er de ikke særligt tydelige. Måske burde man overveje det lidt.


Redigeret af taro - 09 Maj 2012 kl. 23:58
Til top
jimmi petersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
jimmi petersen Avatar

Tilmeldt:: 09 Maj 2010
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jimmi petersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Maj 2012 kl. 10:30
Citat: Peter N

Tja.. Desværre er det ikke en enestående historie (langt fra)
Har selv måtte sende en person på skadestuen dernede... Kommer ikke længere i kalkgraven, så længe at der ikke er styr på noget somhelst. Kontrollanter, som besøgende!
Og når man heller ikke kan have sin bil holdende på p-pladsen, uden at skulle tænke på om den er hel når man kommer op igen, er også en faktor. 
Badende personer om sommeren, som griller og sviner helt vildt, løse hunde og rundbaberede kulturberigere, på knallerter og som tror de ejer det hele (en af dem der røg på skadestuen) 
Få ryddet op i alt dette og søen skal nok bestå som en oplevelse for folk igen

Men ikke før...
Hej Peter Du får sgu den her Thumbs Up god stil
Til top
jimmi petersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
jimmi petersen Avatar

Tilmeldt:: 09 Maj 2010
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jimmi petersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Maj 2012 kl. 16:37
Hej Alle
 
Nu er det ikke fordi jeg vil holde denne debat kunstigt i live.
 
Men syntes nu det er skræmmende med den tavshed der er fra Mogens eller andre medlemmer af regnbuen, specielt efter at de alle som en lovpriste deres kontrollører ved kalkgraven som nogle der havde styre på tingene hvilket de så tydeligvis ikke har.
 
Kunne da være rart med et udspil fra bestyrelsen eller formanden af regnbuen, om hvad de har tænkt sig at gøre de lovløse tilstande der råder ved kalkgraven overfor dagkort købere og kontrollørere som ikke overholder regnbuens eget reglsæt nu da de er blevet opmærksommme på at der er store problemmer.
 
Jeg ser personligt frem til et udspil da jeg så vil være en af de første til at vende tilbage til kalkgraven, og seriøst vil overveje et medlemsskab af regnbuen.
 
Jimmi   
Til top
thorvald svendsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
MR BIG Avatar

Tilmeldt:: 01 Jan 2004
Geografisk: Øst Vendsyssel.
Status: Offline
Beskeder: 289
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér MR BIG Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Maj 2012 kl. 17:24
Tror sgu da man skal være bevæbnet for at nærme sig den søOuchWacko
Til top
Philip Nielsen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Philip Nielsen

Tilmeldt:: 02 Dec 2008
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Philip Nielsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Maj 2012 kl. 18:15
Hej
 
Lad mig lige starte med skrive at jeg udtaler mig som privat person, som et medlem af "Regnbuen"(endnu). Jeg er ikke tilknyttet bestyrelsen eller kontrollørkorpset i "Regnbuen", så jeg udtaler mig kun på mine egne vegne.
 
Til Jimmi og Renes indlæg kan jeg kun sige at selvfølgelig skal kontrollørerne opføre sig ordentligt og ikke som en flok frådende vilde køtere, der ikke selv følger reglerne. Dem man kontrollerer og som følger reglerne skal man behandle ordenligt, dem der ikke følger reglerne skal man være konsekvent overfor.
 
Jeg synes også det er dybt frustrerende at badning i søen ikke er forbudt.
Det er mig en gåde at skov og naturstyrelsen udlejer vandet til put and take sø, samtidig med at de tillader badning i søen. Har man blot den mindste smule forstand på lystfiskeri ved man jo at det bare ikke går!! Mig bekendt er det den eneste P&T sø i danmark hvor man risikerer at støde på badende gæsterWink.
Dette gør at jeg kun dyrker søen i foråret og efteråret.
 
Mvh
Philip
 
 
 
 
 
 


Redigeret af Philip Nielsen - 10 Maj 2012 kl. 19:45
Til top
René Jørgensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
UL tossen

Tilmeldt:: 16 Aug 2010
Geografisk: Sakskøbing
Status: Offline
Beskeder: 103
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér UL tossen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 00:02
Det skal da lige nævnes at jeg ikke ringede til Mogens og fortalte om vores oplevelse med kontrollørerne. Det er prøvet før uden resultat. Både Mogens og den daværende kontaktperson for kontrollørerne, har fået af vide at det burde være min pligt som medlem og konfrontere folk som bryder reglerne. Har prøvet og få skåret dækkene op på bilen med en regning på 2800 til følge, er blevet truet med tæsk og en tur i søen hvis jeg ikke blandede mig uden om når jeg har konfronteret folk som ikke fulgte reglerne, så det stopper helt automatisk. Jeg har aldrig i min tid som medlem haft nogen issues med kontrollanterne ved søen, det kom først da jeg fiskede på dagkort dernede, meldte mig ud ved årsskiftet. Håber bare at klubben sender deres kontrollører på kursus eller introducerer dem til en fælles tråd mht deres opførsel overfor dagkort gæster. Hvis andre på dagkort tænker på et medlemsskab kan de hurtigt komme på andre tanker hvis de møder de kontrollører mig og min makker rendte ind i. Fik desværre ikke deres navne, det sku jeg nok ha bedt om i bagklogskabens vise lys. Håber bare der bliver gjort et eller andet ved deres problemer dernede
Til top
michael jensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
taro

Tilmeldt:: 04 Maj 2006
Status: Offline
Beskeder: 315
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér taro Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 01:06
Det blir spændende med Mogens svar til det her... Clap
 
 


Redigeret af taro - 11 Maj 2012 kl. 02:13
Til top
Mogens Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Mogens H.

Tilmeldt:: 11 Okt 2008
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 129
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Mogens H. Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 06:50
Kan ikke genkende noget af det i skriver-men er selvfølgelig enig i at alle vore kontrollører skal opføre sig ordentligt og påtale evt. overtrædelser på en pæn måde hvilket de også er instrueret i.
Har aldrig til trods for at andet påstås hørt om  de beskrevne problemer-det ville ellers være let at kontakte mig og fortælle hvem af vore kontrollører det havde handlet om da alle bærer kontrolkort med navn og billede.
Vedr. episoden i forgårs har jeg spurgt den øvrige bestyrelse hvoraf 3 fiskede ved søen samtidig med Renee og det var en af dem Renee talte med i længere tid-og en anden grund han angav for ikke at være medlem længere.
DEr er ingen af disse samt en del andre af vore kontrollører der denne dag har det nogen fiske med Power bait som beskrevet i ovenstående-og vi har heller ikke af andre fiskere blevet gjort opmærksom på dette-hvad normalt ville ske-idet de fleste af medlemmerne er meget opmærksomme på overtrædelser-det er jo deres fisk der bliver fanget ulovligt.
VI holder årligt møder med vore kontrollører hvor vi  gennemgår reglerne og planlægger vagter o.l.så alle ved hvad vi forventer-nemlig at tale på en pæn og ordentlig måde til folk.
Desværre er vi mange gange ude for ikke at få et ordentligt svar tilbage-til trods for at der  i reglerne vedr. fiskeriet står at anvisninger fra klubbens kontrollører skal efterleves straks uden indvendinger og diskusion-f. eks. har nogle det svært med at fiskekortet skal bæres synligt-og beklager sig når vi påtaler dette-selvom dette netop er at kontrollere om alle fisker lovligt-også med kikkert fra lang afstand.
Som udgangspunkt er klubben derfor meget tilfreds med alle vore kontrollører der gør et stort stykke arbejde-men såfremt i skulle opleve episoder med npgle af vore kontrollører vil jeg gerne kontaktes herom-og vil herefter tage sagen op med de pågældende for at få forklaring herpå.Smile
Håber at mit svar nu kan lukke denne debat der efter min mening efterhånden er kørt helt af sporet.
mvh.
Mogens
 
Til top
jimmi petersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
jimmi petersen Avatar

Tilmeldt:: 09 Maj 2010
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jimmi petersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 08:02
Hej Mogens
 
Det er fint med disse tiltag men det ændre ikke ved at flere uafhængige personer, (dagkort/gæstekort købere) har haft ubehagelige oplevelser med jeres kontollør korps.
 
der fortælles jo også at du har været kontaktet flere gange ang. kontolløreres overtrædelse af jeres eget reglsæt, og deres trusler om bortvisning og konfiskation af fangst.
 
Din udmelding er lidt som at pisse i bukserne for at holde varmen, du giver ingen konkret udmelding om hvad du/i har tænkt jer at gøre ved de tilstande der råder ved kalkgraven P.t.   
 
Med din udmelding har jeg ingen intentioner om at vende tilbage til kalkgraven, eller overveje et medlemskab af regnbuen.
Til top
Raymond Holm Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Raymond Holm Avatar

Tilmeldt:: 06 Okt 2008
Status: Offline
Beskeder: 303
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Raymond Holm Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 08:41
Enig med Jimmi, syns der mangler en konkret udmelding vedr. tilstandende i Kalkgraven
Til top
mikkel hemmeshøj Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
mikkell Avatar

Tilmeldt:: 15 Okt 2003
Status: Offline
Beskeder: 1047
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér mikkell Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 09:17
@ Mogens 
hvorfor synes du at diskusionen er kørt af sporet?

jeg har selv fisket i søen on/off de sidste 15 år hvoraf de ca 5 var som medlem. Da jeg valgte at stoppe som medlem, var der flere grunde, en var at jeg ikke synes at fiskeriet var så godt som før i tiden... (jeg medgiver at det kan være et udslag af mine evner som fluefisker) en anden og ikke uvæsentlig grund var den stemning der ofte hersker ved søen, badegæster,  gummibåd og optimistjolle (!) sejlads, grill parties, kamphunde og et skandaløst svineri som følge af ovenstående OG den kedelige stemning det giver når nogle personer skidder på reglerne, jeg har som, lader det til, mange andre oplevet at påpege et manglende dag eller medlemskort, hvorefter det hurtigt har udviklet sig til ukvemsord eller håndgemeng... når det kommer detil er jeg stået af! og så  er der problemtikken om natlige tyvfiskere der gør deres for at tømme søen (jeg husker stadig den premiere morgen hvor Franco, konfronterede et par af sidstnævnte... :-))

hvad der skal gøres ved oventående problematikker har jeg ikke svaret på... men holdbart er det ikke...

ift de negative oplevelser folk har haft med kontrollør korpset. Jeg har aldrig, hverken som medlem eller dagkortfisker oplevet andet end god opførsel og et godt råd vedr fiskeriet. men hvis det er en tendens der fortsætter må de ramte personer jo tage kontakt til skov og natur styrrelsen... så må de indskærpe og håndhæve et regelsæt for kontrollørene, eller indstille samarbejdet med "regnbuen" hvilket ville være meget meget ærgeligt!

mik
Til top
Flemming Holm Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
sydfisker

Tilmeldt:: 25 Feb 2010
Geografisk: Samler og lystfisker
Status: Offline
Beskeder: 56
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér sydfisker Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 09:25
Kære venner-jeg har fulgt lidt med i problemet vedr. ulovligt fiskeri.Jeg er selv opsynskoordinator for Gelsåsammenslutningen her i det sønderjydske og tog personligt en fisker som havde sit statstegn i orden men intet kort til Gelså-det endte med en politianmeldelse og manden fik forelagt en bøde på kr. 500.- MEN nogle dage senere havde jeg en samtale med politiet vedr. hvilken paragraf de havde brugt og her måtte de erkende at de havde brugt paragraffen om ulovlig indtrængen på fremmed mands grund.Problemet er at den kun kan bruges når ejeren og ikke lejeren af det pågældende vand indgiver anmeldelse-og hvilken lodsejer vil bøvle med det.Sagen endte med at politiet måtte meddele tyvfiskeren at bøden var trukket tilbage.Jeg venter faktisk spændt på hvad politiet i jeres tilfælde vil gøre.Problemet har jeg diskuteret med DSF,Fiskeridirektoratet m.m og man indrømmer da også her at der er en brist i loven.
mvh
Flemming Holm
Til top
søren jacobsen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
søren jacobsen Avatar

Tilmeldt:: 03 Mar 2012
Geografisk: Sønderjylland o
Status: Offline
Beskeder: 14
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér søren jacobsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 10:26
.... Syntes odt nok nok at medlemmer/kontroløre i denne klub, som jeg selv har været nedlem af i snart gode 30 år og 15 som frivillig kontrol, ikke har hørt eller set før, har på skift gået kontrol med flere af vagter og så mange er vi heller ikke, så ville da gerne som Hr Franco, have en kort beskrivelse af, så skal jeg hurtigt pege dem ud...
 
  Og ligesom andre medlemmer her, undskylder jeg på klubbens vegne, hvis det skulle have været tilfældet af grove tiltaler eller andet, har jeg aldrig oplevet, ud over når vi har ligget og kæmpet med personer og deres kamp hunde og andet godt.
 
M.V.H.
 
Søren Jacobsen.
 
Medlems nummer 139. 
Til top
Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Dr. V

Tilmeldt:: 23 Feb 2012
Status: Offline
Beskeder: 37
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Dr. V Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 10:46
Jeg vil lige sige at jeg var der nede igår, og fik 3 fisk godt figth.
Jeg var der nede på dagskort som jeg havde i lommen hele morgen, der var inge der spurgte ind til mit kort.
Og jeg talt da med andre der nede unden der var nogle problemer.
 
Så jeg har haft en god dag i søen igår..Tongue
Dry fly or die..
Til top
Thomas Graversen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Hoffen Avatar

Tilmeldt:: 13 Maj 2002
Status: Offline
Beskeder: 650
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Hoffen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 11:00
Da jeg var medlem i "Regnbuen" i nogle år, oplevede jeg aldrig problemer med kontrollører. Men det var i høj grad de gæster der besøgte området, løse(kamp)hunde, børn der kastede sten i vandet, og den evige leg "jorden er giftig" eller fyldt med affald !
Det var særligt den dybe del af søen, der var oversået med engangs grille, fiske liner, tomme pg glas osv.
Det er nu flere år siden jeg har været medlem, og for nogle måneder siden var jeg forbi for at se om det var som jeg huskede det.
Der var ikke nær så meget affald, men der var stadig flere der fiskede med Jighaler, PB osv. 

Når der er ved at være styr på dette igen, er i velkommen til at skrive en tråd her på siden. Herefter vil jeg da overveje at melde mig ind igen.
Da jeg meldte mig ind til at starte med var der 1-2 års ventetid, og i dag er der ingen !!?? 

Mvh Thomas 
Til top
Kim Korskjær Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
kikophil

Tilmeldt:: 30 Jul 2011
Geografisk: Amager
Status: Offline
Beskeder: 2333
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér kikophil Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 11:38
Hej Big smile

Det lader til, at Mogens er sat i en klemme, da der jo mangler synlige beviser på alle enkeltmands (2 mands) episoderne. Så er det jo ord imod ord, hvilket kun kan medføre en opdatering af reglerne, overfor evt. brådne kar.

Der er vist ingen tvivl om, at disse selvbestaltede sø guder læser med her på tråden, så mon ikke de opfører sig pænt det næste stykke tid!.

Hvis dette ikke er tilfældet, er "i" nødsaget til, at få noget på video, da det er gældende i retten. Så kan Mogens konfrontere de pågældende, og foretage de fornødne skridt.

Mvh. - Kim -

Til top
jimmi petersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
jimmi petersen Avatar

Tilmeldt:: 09 Maj 2010
Geografisk: Sjælland
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér jimmi petersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Maj 2012 kl. 12:52
Hej Kim
 
Ja og hvordan tror du så disse "sø guder" vil reagere på at man står og filmer dem mens de overtræder deres eget reglsæt, kan snildt se overskrifterne i de lokale aviser. "håndgemæng udviklede sig farlig retning ved kalkgraven igår"
 
Hvorfor skal jeg bruge tid på at filme dem når jeg er dernede for at fiske og hygge mig.
 
kommer der ikke mere efter den episode jeg havde for 3 år siden og vil heller ikke gøre det før der er styr på deres kontollør korps af politi wannabees.
 
Jimmi 
Til top
 Besvar Besvar Side  12>

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Sport Dres