Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Sælger fortryder aktion

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
steen kehler Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Stone05 Avatar

Tilmeldt:: 14 Maj 2007
Status: Offline
Beskeder: 1746
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Stone05 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Sælger fortryder aktion
    Sendt: 18 Jun 2011 kl. 11:24
Citat: mvk


Hvorfor er det blevet sådan? - og hvordan gør vi noget ved det?

Det er blevet sådan fordi, at mange forældre og en stor del af de offentlige socialiserings/børnepasnings institutioner ikke har forstået at følge med tiden og at ændre/tilpasse deres metoder og indholdet i disse i forhold til den forøgede frihed og hvad deraf følger, som den økonomiske velstand i samfundet har afstedkommet.
 
Hvordan vi gør noget ved det - tja!, til en start kunne Vi jo f.eks. ændre børneopdragelsen/socialiseringen radikalt på en sådan måde, så børnene udvikler/forøger deres selvværd i stedet for deres selvtillid. 
 
 
Herudover, så er det oplagt at få indført et nyt fag i skolen, hvor ansvar for egne handlinger og samfundsansvar var det undervisningen gik ud på.
Til top
Frederiksen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ljf

Tilmeldt:: 14 Nov 2006
Geografisk: midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 771
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ljf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 12:27
Citat: Jacoblyck

Hej med jer . Tak for at nogle af jer kan tilgive mig , og byde mig velkommen . Prøver at blive her lidt endnu . Som jeg før har sagt erkender jeg at jeg har lavet en  stor fejl . Men synes ikke at det er fedt at få at vide af en voksen mand at man er en snot hvalp . Jeg er nu sikker på at du heller ikke har været perfekt som barn .. 
 - Men tak for opbakningen , det er jeg rigtig glad for . 
Wink  nej Jacob, jeg var sikkert heller ikke perfekt som barn. Men jeg ville under ingen omstændigheder købe og sælge ting i den prisklasse uden at have afklaret med mine forældre.
Det skal også siges at mulighederne jo var noget anderledes for 40 år siden.
Når du nu er på igen Jacob, så kunne jeg godt tænke mig i al ordentlighed at spørge hvor dine forældre er i denne sag. Har du afklaret med dem at det er ok at du handler herinde?  Det er jo i hvert fald dine forældre der har ansvaret for hvad du gør.
Snothvalp.....ja ja... det er nok et lidt for stærkt udtryk for nogle, men i min verden er udtryk for en ´´mindreårig person der tilsigtet eller utilsigtet siger eller gør ting som vedkommende ikke har erfaring/evne til at gennemskue koncekvensen af``
 
Ikke for at forsvare men forklare: Der er en del her på fora som elsker at sidde og finde finurligheder eller forkerte ordstillinger som man så kan hænge andre op på.
 
At du tilsyneladende har fattet hvad du har gjort forkert er da helt i orden, du skal så bare fremover leve op til det. For et sted som her på 123nu er der altid nogle som gennemskuer hvad der sker. Og tro mig, du bliver aldrig venner med alle herinde, men selv personer som MIG har fået en del venner for livet her på 123nu.
 
UD OG FISKE NU !
 
/fredeWink
Til top
Jacob Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Jacoblyck Avatar

Tilmeldt:: 13 Jun 2011
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Jacoblyck Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 13:07
Hej rasmus . Grunden til at jeg ændrede min profil og alle oplysninger var at jeg ikke kunne finde ud af at slette min profil . Men da jeg så senere fandt ud af at jeg godt måtte være her alligevel , så tog jeg min rigtige oplysninger igen .
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 15:01
Jeg er enig med Frederiksen i, at der er nogen her på forum, der åbenbart elsker at sidde og finde ordstillinger, som man herefter så kan hænge andre op på.

Advokat H. P. Grønborg Pedersen fra advokathuset i Skive har denne interesse og jeg har forstået, at han fungerer som Grejbiksens reklamations afdeling, altså den i Silkeborg.

H. P. Grønborg Pedersen plejer også sin troværdighed her på forum ved f.eks. at skrive i indlæg, at debattører ikke kan drages til ansvar for sine udtalelser efter hans opfattelse. Er der nogen der kan forstille sig en læge der forklarer en patient, at denne her pille er ganske ufarlig og første gang patienten i tillid hertil spiser en pille dør han? H.P. Grønborg Pedersen har ingen problemer med at sagsøge her på forum for mine udtalelser, endda med krav om fængsel i 30 dage, blot fordi man forsvarer sig mod tråde, han i øvrigt selv har fået oprettet.

H. P. Grønborg Pedersen troværdig skal nok ses i lyset af det firma han repræsenterer. Grejbiksen i Silkeborg bruger sin hjemmeside til at reklamere for produkter man ikke har og ikke agter at levere, uagtet skriftlig aftale herom og forretningen har hævet pengene herfor. Så troværdigheden er ikke lige til at se i disse forbindelser og mange andre.

H. P. Grønborg Pedersen piller sætningssekvenser ud af deres sammenhænge her på forum og fortolker på disse sekvenser. Han vælger således som jeg husker det 20 sekvenser, som han så læser op i sammenhæng og på denne måde og med hans fortolkning, skaber han så åbenbart den historie han ønsker? Han omtaler heller ikke de sammenhænge udtalelserne er fremkommet i. Efter min opfattelse kan man hurtigt skabe en injuriesag på selv biblen ved denne fremgangsmåde og min respekt herfor er ikke stor.

H. P. Grønborg Pedersens arbejdsmetode skal nok ses i lyset af, hvordan han fremlægger f.eks en politirapport eller fører vidner blot for eksemplets skyld. Jeg har ikke tidligere haft hverken med politi eller domstole at gøre af gode grunde og har det sådan, at når H. P. Grønborg Pedersen fremlægger en politirapport - ja så tror jeg på, at det er politirapporten. Først senere ved at anmode politiet om aktindsigt erfarer jeg, at H. P. Grønborg Pedersen kun har fremlagt politirapporten delvis og det gør jo en kæmpe forskel. Når man så ser på, hvilke sider han har pillet ud uden at oplyse herom, er det netop sider som belaster hans klient og som ikke passer ind i den historie, han med sine fortolkninger og sætningssekvenser ønsker at fortælle?

Når advokat H. P. Grønborg Pedersen går ud på flere internetsider og får oprettet tråde, sker det på baggrund af en usand sagsfremstilling og urigtige påstande f.eks, at Grejbiksen har dokumentation for, at de intet ulovligt har gjort. Når man så beder H. P. Grønborg Pedersen fremlægge denne dokumentation han åbenbart påberåber sig, vil han ikke udlevere dette. Så det er en hemmelighed åbenbart og er stadig.

Når H. P. Grønborg Pedersen fører vidner vælger han åbenbart nogen, jeg aldrig har talt med. Dette vidne kan så for at styrke H. P. Grønborgs Pedersens historie fortælle om gentagne telefonsamtaler med mig med gunstige tilbud, som jeg skulle have afvist. Problemet er af gode grunde her, at H. P. Grønborg Pedersen må erkende og har erkendt, at han desværre ikke kan dokumentere disse mange telefonsamtaler, hvilket ellers er meget let ved telefonudskrift.

Så når Frederiksen oplyser, at der altid er nogen der gennemskuer hvad der sker, burde det ikke være så svært med H. P. Grønborg Pedersen. Han klipper i indlæg efter eget forgodtbefindende og mener, at hans fortolkning er den rigtige. Så hurra for det - hvis man ellers tror på det.

Noget der også kendetegner advokat H. P. Grønborg Pedersen er følgende. Når jeg beder ham få fjernet de indlæg han selv efter eget udsagn har fået oprettet begrunder han det med, at hans klient er godt tilfreds med debatten og hans sagsfremstilling i øvrigt er sand.

Når han år efter overfor en dommer nu bliver konfronteret med disse indlæg er det nu ikke længere ham der har fået dem oprettet og således hans klient uvedkommende - nu er hans nye historie, at det er noget Lars Aagaard selv har fundet på og således ikke kan lastes hans klient. Så H. P. Grønborg Pedersen har åbenbart altid en historie der passer til lejligheden og det finder jeg ikke særlig betryggende - men dokumentation herfor har han naturligvis ikke.

Så Frederiksen har ret, der sørme nogen der ynder at gribe tingene ud af en sammenhæng og så hænge andre op på det. Advokat H. P. Grønborg Pedersen er en af dem. Jeg så hellere, at sådanne mennesker tog ud og fiske i stedet for denne beskæftigelse.

Jeg har heller aldrig forstået, hvorfor Benno Knappe optræder som sponsor på en hjemmeside, hvis han er utilfreds med sprogbruget og heller ikke, at han lader sig repræsentere ved advokat der åbenbart mener, at man ikke kan drages til ansvar for sine udtalelser på disse sider. Så Benno Knappe virker på mig som en meget modsætningsfuld person.

Jeg har dog stor forståelse for, at Benno Knappe skal helt til Skive for at finde en advokat og således ikke kan bruge de lokale. Her lægger jeg vægt på, at advokat H. P. Grønborg Pedersen beskriver/omtaler sig selv som idiot indenfor fiskeri på denne side (hvilket man også kan høre på ham, når han udtaler sig i retten). Det må være vigtigt, at klient og advokat taler det samme sprog i dette samarbejde - ellers kan de vel ikke forstå hinanden?

Så når Benno Knappe og hans advokat er på banen bliver en flueline en flueline og det kan ifølge dem være ligegyldigt hvilken synkeklasse man får, da fluefiskere ikke kan mærke forskel i praktisk fiskeri. Man omtales endda skriftligt i en politirapport som kværulant af Benno Knappe, blot fordi man ikke er enig og på Internettet udråbes man som en fuldstændig grundløs person på baggrund af en usand sagsfremstilling fra Grejbiksens reklamations afdeling - advokat H. P. Grønborg Pedersen.

Der var i øvrigt engang jeg troede, at Scierra havde et bundmål for, hvem der kan forhandle deres produkter - altså man skulle have en vis minimums viden for at kunne rådgive i forbindelse med salg. Ifølge advokat H. P. Grønborg Pedersen kan man bruge Scierras fluelineteori på ikke Scierra produkter og derfor kan man ikke bruge en DT 9 line til en klasse 8/9 stang - her skal man bruge en DT 8 ifølge advokat H. P. Grønborg Pedersen. Er der nogen der kan forestille sig en automekaniker bruge en værkstedsbog til et bilmærke og bestemt model på et helt andet mærke og bagefter ikke kan forstå, hvorfor bilen nu slet ikke vil starte?

Personligt mener jeg, at det er helt fint man erkender man er en idiot indenfor fiskeri. men man gør sig nærmest til dobbeltidiot, når man således kloger sig i noget, man dybest set ikke har forstand på og på andres bekostning.

Så H. P. Grønborg Pedersen burde fiske noget mere og få sig noget mere erfaring med udstyr og liner - så vil han finde ud af, at en flueline ikke bare er en flueline og at en DT 9 line er et ganske udemærket valg til en klasse 8/9 stang og kan give nogle udemærkede skydehoveder. Han vil også finde ud af, at det er de enkelte grej producenter der klassificerer såvel liner og stang - med mere eller mindre held ved praktisk fiskeri.

Så fik han nok heller ikke så meget tid til at skrive tvivlsomme indlæg her på forum, forfølge folk der er kritisk overfor et fluekursus eller opdigte erstatningskrav han ingen dokumentation har for eller kræve folk i fængsel - alt sammen uden resultat.

Jan



Redigeret af JH - 18 Jun 2011 kl. 15:03
Til top
Frederiksen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ljf

Tilmeldt:: 14 Nov 2006
Geografisk: midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 771
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ljf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 16:18
Jan: Din sag med grejbiksen er for mange år siden gået i selvsving for dig. Det ér åbenbart kun blevet værre, men bland mig uden om, det jeg hentyder til i mit indlæg har intet absolut intet at gøre med sagen Jan Hagen/Grejbiksen Silkeborg.
 
Jan, glem den sag og kom videre i dit liv, jeg ønsker dig alt godt men gider ikke høre mere om grejbiksen!!!!!!!!!!!!
 
/frede
Til top
Arne Kristensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ajk

Tilmeldt:: 01 Okt 2010
Status: Offline
Beskeder: 151
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ajk Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 16:26
Med debatten kan man virkelig se at der er mange Curlingbørn på forum, kan man virkelig ikke stoppe Jan H, enten ved at blokke hans profil eller...........
Til top
Ole Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Rådhede Avatar

Tilmeldt:: 26 Sep 2006
Status: Offline
Beskeder: 809
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Rådhede Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 17:56
Jan H - du er helt væk fra vinduetDead
 
Hvad fanden får dig til at tro, at folk gider blive ved med at læse dine pauseløst irriterende gengivelser af en gammel sag, som du selv bærer ansvaret for udfaldet af?
 
Iøvrigt er du nu flere gange i løbet af den seneste tid blevet gjort opmærksom på, at Benno Knappe er afgået ved døden, men du fortsætter ufortrødent med at omtale ham som om han fortsat er i live.
 
Jeg synes helt seriøst, at du skulle tage at vise så meget personligt overskud, at du nu lader denne gamle sag ligge én gang for alle, der er tilsyneladende ikke flere der gider at mere om den.
 
Til top
Glen Rasmussen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Glen Avatar

Tilmeldt:: 25 Okt 2010
Geografisk: Viborg
Status: Offline
Beskeder: 314
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Glen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 17:58
Jan H jeg vente bare På hvornår den kom Wink glem den sag og kom videre i dit liv, tør Cry jeg gider ikke høre mere om grejbiksen!!og din sag som vi har hørt på i + 3 år

jeg ønsker dig alt godt

Mvh
Glen Rasmussen
Til top
Ebbe Petersen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Skelp

Tilmeldt:: 30 Aug 2003
Geografisk: sydsjælland
Status: Offline
Beskeder: 8
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Skelp Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 19:03
NU ser det jo ud til at vores "14 årige" fiskeven, har en lidt speciel tilgang til det
at sælge en vare i dette forum. Har lige afsluttet en auktion med vinderpris på
kr.610,00 og nu er hjulet til salg både på auktion med startpris kr.900,00 og
brugt afdelingen til startpris kr. 910,00.  så hvad har han lært af alle de indlæg
i denne tråd?  for så mange hjul kan han vel ikke være i besiddelse af.

hilsen
Ebbe 
Til top
Ebbe Petersen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Skelp

Tilmeldt:: 30 Aug 2003
Geografisk: sydsjælland
Status: Offline
Beskeder: 8
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Skelp Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 19:12
Jacob har lige solgt sit hjul til kr. 610,00 ( står under afsluttede auktioner)
Hurra hurra !!!!!!
hovsa ...... nu er hjulet til salg igen på auktionen, men nu til mindstepris kr.900,00
dette må jo betyde at den køber der har budt kr.610,00..... han er også til grin, for Jacob vil ikke sælge sit hjul til kr. 610,00.
Hvad med alle Dem som "roser" Jacob og byder ham velkommen tilbage på sitet,
ja...... Man kan sige at Jacob, trods sine "14 år", hurtigt har lært gamet som
platugle, useriøs sælger og ikke en fiskeven der er værd at spilde mere krudt på.
 Huskede jeg at skrive at hjulet selvfølgelig også er sat til salg på brugtmarkedet til kr.910,00.
med fiskehilsen
Ebbe
Til top
thorvald svendsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
MR BIG Avatar

Tilmeldt:: 01 Jan 2004
Geografisk: Øst Vendsyssel.
Status: Offline
Beskeder: 289
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér MR BIG Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 19:15
Hvad kan man lære af det,at der findes mange naive her,fremgår af nogle indlægClap
Til top
Tommy Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
tolund

Tilmeldt:: 26 Maj 2007
Status: Offline
Beskeder: 1475
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér tolund Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 19:16
Så fik vi lige den historie med Grejbiksen igen, igen, igen, igen, igen.
Til top
Jacob Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Jacoblyck Avatar

Tilmeldt:: 13 Jun 2011
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Jacoblyck Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 21:14
Hej . Ham der skulle have købt mit hjul til 610 kr er ikke en " rigtig " køber , bare så i ikke går og undrer jer over det . 
Til top
Frederiksen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ljf

Tilmeldt:: 14 Nov 2006
Geografisk: midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 771
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ljf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 21:23
Citat: Jacoblyck

Hej . Ham der skulle have købt mit hjul til 610 kr er ikke en " rigtig " køber , bare så i ikke går og undrer jer over det . 
Måske du lige kunne definere forskellen på en rigtig og en forkert køber.  Ordet snothvalp ligger lige om hjørnet. Denne gang skal du nok have en rigtig god forklaring, også i forhold til sitets naive medlemmer.
/fredeClap
Til top
Frederiksen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ljf

Tilmeldt:: 14 Nov 2006
Geografisk: midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 771
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ljf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 21:24
Citat: MR BIG

Hvad kan man lære af det,at der findes mange naive her,fremgår af nogle indlægClap
Du har så inderligt ret !!
Til top
Jacob Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Jacoblyck Avatar

Tilmeldt:: 13 Jun 2011
Status: Offline
Beskeder: 15
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Jacoblyck Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 21:37
Jeg havde sat en masse auktioner igang for at få solgt hjulet . Det var en fejl som jeg ikke begår igen . Har nu læst reglerne grundigt igennem . Og jeg begår ikke flere fejl herinde . Næste gang jeg skal sælge noget . Så laver jeg EN annonce , og sætter startprisen , til det minimum beløb jeg vil have for min vare . 
Til top
thorvald svendsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
MR BIG Avatar

Tilmeldt:: 01 Jan 2004
Geografisk: Øst Vendsyssel.
Status: Offline
Beskeder: 289
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér MR BIG Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 21:44
Censored
Til top
Frederiksen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ljf

Tilmeldt:: 14 Nov 2006
Geografisk: midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 771
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ljf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 18 Jun 2011 kl. 23:35
Citat: Jacoblyck

Jeg havde sat en masse auktioner igang for at få solgt hjulet . Det var en fejl som jeg ikke begår igen . Har nu læst reglerne grundigt igennem . Og jeg begår ikke flere fejl herinde . Næste gang jeg skal sælge noget . Så laver jeg EN annonce , og sætter startprisen , til det minimum beløb jeg vil have for min vare . 
Du er sørme dsa en rigtig bette lurendrejer.
Forklar mig nu bare forskellen på en rigtig og en forkert køber.
 
Skal jeg være ærlig, så syntes jeg helt du skal droppe det der med at sælge ting på auktion osv... Det er vist ikke lige dig. Skulle du alligevel få lyst, så få din far eller mor til at hjælpe dig, for de er inde over ikke?
 
Uanset hvad så skal du vide at der er grænser for hvordan du kan trække folk rundt i mane´gen. Dine talrige søforklaringer kan vist ikke længere holde dit "top dollar- heppekor" kørende ret meget længere. Selv flinke mennesker bliver trætte af at blive pisset på.
/frede
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 01:40
Til Frederiksen

Nu er det ikke ligefrem en snothvalp du har med at gøre, når du laver indlæg omkring mig. Jeg er så sandelig kommet videre med mit liv. Du må nok beskrives temmelig naiv som person (det kalder du vist andre herinde) når du siger jeg blot skal glemme denne sag. Det kunne sørme være dejligt man bare kunne meddele domstole og Grejbiksen grundet deres stadige henvendelser - desværre jeg giver ikke møde i retten eller besvarer breve, fordi jeg har glemt sagen. Sådan spiller klaveret desværre ikke Frederiksen - enten betaler du ved kasse 1 og rykker i fængsel - eller så møder du op retten, når man bliver indkaldt. Kunne jeg bruge dit princip, ville jeg aldrig have beskæftiget mig med Grejbiksen.

Jeg takker dig for at ønske mig alt godt - bare i denne måned skal jeg give møde i retten, skal forberede mig m.v. Ville hellere ud at fiske. Men stop dog det selvpineri du har gang i ved at læse mine indlæg - spring dem over i stedet for. Hvis du så samtidig holder dig langt væk fra Grejbiksen i Silkeborg, så er du befriet for din lidelse, som du belemrer andre mennesker med her på forum åbenbart. Lidt pinligt jeg skal give dig sådanne råd, da jeg umiddelbart ikke troede der var tale om en snothvalp og din definition heraf. Jeg ønsker også dig alt godt Frederiksen - så ud og fisk med dig, da du heldigvis ikke er belemret med Grejbiksen - det er jeg desværre. Husk at springe mine indlæg over fremover - så får du det sikkert bedre.

Jan
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 01:52
Til Arne Kristensen

Desvære - jeg er ustoppelig - bare spørg Grejbiksen i Silkeborg. Men du kan jo prøve og se om du kan klare det Grejbiksen ikke har kunnet. Vurderet på kvaliteten af dine indlæg her på forum, levner jeg dig ikke mange chancer her. Du virker nærmest som en stor tom tønde der bare buldrer - og dem har jeg heller ikke den store respekt eller agt for.

Jan

Redigeret af JH - 19 Jun 2011 kl. 02:55
Til top
christian ottesen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
teddythebear

Tilmeldt:: 03 Maj 2006
Geografisk: hadsten
Status: Offline
Beskeder: 78
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér teddythebear Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 02:25
Hej Jan

At du er ustoppelig og ikke giver efter for de større tandhjul, der tit kan male den lille mand i jorden er flot......det er vigtigt at være principfast,,,,,,,,men Jan du bliver simpelten nødt til at holde skidt og kanel for sig,,,,,,,,din sag har intet at gøre i denne tråd + jeg tror, det er muligt at jeg taler for egen regning herWink, at folk er trætte af at høre om din sag med Grejbiksen.....tag din sag hen, hvor den hører henne....i retten...ikke i en eller anden tråd her på siden.

knæk og bræk

Christian


Redigeret af teddythebear - 19 Jun 2011 kl. 02:26
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 02:47
Til Ole Råhede

Du er som sædvanlig helt rundtosset i dine indlæg her på forum. Det er ellers så simpelt at være klog, når man hedder Ole Råhede. Så skal man bare tænke på noget dumt at sige og så lade være. Men det kan du desværre ikke - du tænker højt her på forum.

Det der får mig til at tro, at jeg kan få folk til at læse mine indlæg skyldes, at jeg kender din natur. Kan jeg få Ole Råhede til at læse mine indlæg - ja så kan jeg nærmest få alle til det. Så det er ikke så svært Ole - du har jo selv læst læst.

Naturligvis bærer jeg selv ansvaret for, at jeg ved ihærdig modstand er blevet frifundet for fængsel, ligesom jeg naturligvis også bærer ansvaret for, at jeg ikke skal betale bare en 25 øre markedsforstyrrelse. Jeg bærer også ansvaret for, at det ved dom er fastslået, at Grejbiksen bærer et stort ansvar i denne sag, ligesom jeg bærer  ansvaret for, at det er fastslået, at jeg ikke har talt usandt og end ikke afgivet bare en oplysning mod bedre vidende. Så det ansvar påtager jeg mig da gerne.

Hvad jeg ellers bærer ansvaret for kommer du naturligvis ikke nærmere ind på og er nærmest det sædvanlige tågesnak, når du er på banen her på forum.

Da jeg ved du er lidt tung i det - det er således dig der får mig til at tro - så en stor tak for det.
 
Benno Knappe lever i bedste velgående ved sin advokat der stadig forfølger mig - så i den forstand er han stadig i live og kampen forsætter således - desværre.

Jeg har masser af personligt overskud - noget af det bruger jeg på at tage stilling til dine indlæg, andet bruger jeg på at foreslå Benno Knappes efterladte, at de stopper forfølgelsen af mig og derudover forbereder jeg mig til næste retsmøde jeg er indkaldt til, de mange verserende klagesager - så jeg har masser af overskud.

Der er i øvrigt masser der gerne vil høre om Grejbiksen og du er blot en af dem - ellers ville du da ikke læse mine indlæg herom.

Det er ligesom en boksekamp - bliver du smidt ind i ringen har du to muligheder - enten slår du tilbage på det monster der banker løs på dig eller så bliver du slået ned. Jeg er således typen der slår tilbage, hvis nogen er så letsindig at smide mig ind i en boksering - det har jeg lært hjemmefra og kan ikke gøre for det og trives faktisk med det.

Så læs bare løs fremover Ole - jeg stoler på dig. Der kommer mange flere indlæg fra min side. Sålænge Grejbiksen angriber - sålænge forsvarer jeg mig - basta. Det har været sagen hele tiden.

Jeg skal i øvrigt oplyse dig følgende, da jeg ved du er en af mine særlig interesserede læsere. Sålænge advokat H. P. Grønborg Pedersen forfølger mig forsvarer jeg mig og det er uanset, hvad du måtte mene om det.

Så med udgangspunkt i dit slogan:

Det er så simpelt at klare advokat H. P. Grønborg Pedersen - man skal bare tænke på noget der er sandt og så sige det højt - så har denne advokat store problemer. Mere skal der ikke til - så simpelt er det for mig. Så tak Ole - du er til stor hjælp, som sædvanlig.

Jan


Til top
Michael Vigtoft Skotte Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Mivs

Tilmeldt:: 02 Feb 2007
Geografisk: Bogense
Status: Offline
Beskeder: 456
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Mivs Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 03:34
Jeg skal i øvrigt oplyse dig følgende, da jeg ved du er en af mine særlig interesserede læsere. Sålænge advokat H. P. Grønborg Pedersen forfølger mig forsvarer jeg mig og det er uanset, hvad du måtte mene om det.
Kan du så ikke "forsvare" dig overfor advokaten, og lade os andre slippe fri?
Du fatter simpelthen ikke, at uanset hvad emnet er i et indlæg, hvor irriterende det er, at du gang på gang smadrer tråde med din selviscenesættelse!
Hvad fanden har en 14 årigs hjul at gøre med grejbiksen?
Kære Lars....gør en undtagelse.....opret en speciel tråd udelukkende til Hr. Hagen i håb om, han så kunne holde sig der. Og de, der virkelig gider læse hans monotome indlæg, ville ligeledes vide, hvor de skulle gå hen.
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 04:07
Til Christian Ottesen

Hvis mine oplevelser med Grejbiksen ikke hører til på dette forum ifølge dig, så må du gerne lige forklare, hvorfor folk der "snyder" i en aktion hører til her og ikke i en retssal, som du anviser. Jeg kan ikke se nogen forskel. Målet må være, at få ryddet op i alle der kommer ind og ødelægger dette ellers udemærkede handelssted - dette uanset om man er privat eller professionel handlende og annoncør. Det sidste gør det nærmest værre efter min opfattelse.'

Jeg formoder du aldrig har været i en retssal med dine udtalelser. Du aner åbenbart ikke hvad det koster og hvilke muligheder man reelt har som forbruger - det er nærmest kun teoretisk, at man kan gå til domstolene og ikke for almindelige mennesker.

Så hvis forum ikke er til for debat af firmaer eller private, der handler på en anderledes måde end de fleste ønsker sig udsat for - ja så ved jeg ikke, hvordan vi i praksis skal komme disse mennesker til livs.

Skal vi virkelig henvise alle der føler sig snydt/dårlig behandlet i en aktion, forretning m.v. til domstolene efter din opfattelse?

Da Grejbiksen sagen startede med en stævning på 300 bilag cirka - skulle jeg lige starte med at lægge et beløb på mellem 15 - 30.000 kr. blot for at få lavet et svarskrift. Når sagen så indtil videre har kørt i 5 år bliver det ikke billigere. Så hvis du tror, at almindelige mennesker kan klare sig i retssystemet, så tager du fejl. Ikke blot et pengespørgsmål og også tiden. Problemet er, at det kræver et meget stærkt immunforsvar at overleve en sådan stor belastning - det til sammen gør, at mange mennesker vælger ikke at anlægge nogen sag af gode grunde. Nu er jeg så heldig, at jeg er sund og rask - jeg tror selv det skyldes, at jeg ikke lever af at lyve, at snyde andre mennsker og dertil kommer at jeg er meget fornuft præget.

Dvs jeg anlægger ikke nogen sag selv om jeg kan vinde denne. Dette skyldes, at det jeg vinder ikke står mål med den tid jeg skal bruge eller de omkostninger det koster. Her er jeg Benno Knappes modsætning. Han bruger gerne 4 år på at tabe en masse - men det kunne jeg ikke drømme om. Jeg kommer i øvrigt fra et miljø, hvor vi klarer tingene i mindelighed og holder os langt væk fra f.eks. Grejbiksen eller andre - der ikke har den moral og etik vi har eller ikke overholder aftaler - derfor ville jeg aldrig bruge tid på en person som Benno Knappe.

Så det handler om, at dette forum bliver fri for såvel private og professionelle, der sælger varer der ikke alligevel er til salg. Derfor er Grejbiksen særdeles relevant.

Det handler også om, at dette forum bliver fri for advokater, der fremkommer med usande indlæg, sviner folk til, fremsætter trusler og forfølger debattører, blot man er kritisk overfor et fluekursus. Derfor er advokat H. P. Grønborg Pedersen særdeles relevant.

Jeg vil således glæde mig til den dag, hvor vi kan handle i tryghed her på forum og udtale kritik af eksempelvis et fluekursus uden forfølgelse af H. P. Grønborg Pedersen - det er et sundt forum for mig og i al beskedenhed alle andre efter min opfattelse.

Det bruger jeg så lidt af mit personlige overskud til, og syntes da også resultaterne kommer. Det er sørme lang tid siden vi har hørt fra advokat H. P. Grønborg Pedersen i en debat her på forum. Det er jeg glad for. Jeg kan også forstå, at Benno Knappe ikke er her mere - det er jeg heller ikke ked af. Så det går fremad set med mine øjne og det har vi ikke fået et dårligere forum af efter min opfattelse.

Hvorfor tror du folk går til fjernsyn og andre medier og ikke retssale, som dit råd er. Er det fordi de er dumme?

Til din orientering kan jeg oplyse, at det bedste middel er at beskrive folks handlinger offentlig (i øvrigt råd fra forbrugerstyrelsen til mig) - det er det eneste de har respekt for ellers er de såmænd ligeglade - bare der er penge i det.

Der er således nogen der bruger deres ressourcer på en 14 årrig dreng - jeg går efter de lidt større fisk samt de helt store og lader andre om børnene.

Men også knæk og bræk til dig.

JanSmile


Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 04:23
Jeg kan forstå, at Michael Skotte også læser mine indlæg. Jeg skal naturligvis beklage, at jeg ikke formår at holde den høje standard Michael åbenbart mener han holder i sine indlæg - vi har jo alle forskellige evner - jeg udnytter så mine beskedne så godt som muligt.

Jeg tror i øvrigt Michael kunne blive et interessant emne for Bubber, der jo laver udsendelser omkring folks uforståelige hobbys - Michaels er åbenbart selvpiner og forsøger på at belemre andre i indlæg med denne særprægede hobby.

Michael er jo som det fremgår en af dem der virkelig gider at læse mine indlæg - lidt uforståeligt - så et godt råd - prøv Bubber og få den opmærksomhed du åbenbart søger måske endda på storskærm visse steder.

Jan
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 04:46
Til Jacob Lyck

Jeg blev utrolig overrasket, da jeg nu erfarer du forsætter dine aktioner og åbenbart ikke har forstået, at dette ikke er nogen legeplads. Så mit råd er igen nu firkantet sagt - hold dig langt væk fra aktioner. Som jeg tidligere har skrevet skal du bruge salg i stedet og så sandelig med dine forældres tilladelse også. Kan du ikke finde ud af det er jeg desværre stemt for, at du skal på besøg hos Frederiksen - da jeg ikke magter at forklare dig det åbenbart og så ikke vil bruge mere tid på det.

Jan

Til top
TC Rasmussen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
salar Avatar

Tilmeldt:: 14 Dec 2006
Geografisk: 7160 Tørring
Status: Offline
Beskeder: 369
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér salar Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 07:40

Undskyld mig!

Jeg synes nu man glemmer Rasmus i denne sag, det er ligesom sagen er vendt til det er Rasmus der er skurken bare fordi Jacob er 14 år så er det helt i orden og fy ha! Rasmus hvordan kunne du finde på at indsende sådan et indlæg!!!!!!!.

Som sagen er, Rasmus er blevet snydt for en handel, som han i den grad har sin ret til. Jacob har dummet sig ved ikke at stå ved handlen.

Jacob! Som flere har skrevet skal du ikke ligge søvnløs og der står ikke et tæskehold på næste gadehjørne, men hvis du var min søn ville mit råd være til dig. Du har truffet en beslutning om at sælge hjulet på auktion og valgt en start pris. Stå ved dine handlinger og lær af dem, det kommer man altså længst med.

Vi alle kan komme til at lave fejl, det har jeg absolut også gjort.Cry

Forsat god weekend!Wink

TC  

Til top
Ole Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Rådhede Avatar

Tilmeldt:: 26 Sep 2006
Status: Offline
Beskeder: 809
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Rådhede Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 08:46
Citat: JH

Til Ole Råhede

Det der får mig til at tro, at jeg kan få folk til at læse mine indlæg skyldes, at jeg kender din natur. Kan jeg få Ole Råhede til at læse mine indlæg - ja så kan jeg nærmest få alle til det. Så det er ikke så svært Ole - du har jo selv læst læst.

Jan
 
Du godeste en gang nonsens, men jeg bliver nødt til at korrigere dig, jeg læser IKKE dine tåbelige indlæg om Grejbiksen, det holdt jeg op med for år tilbage. Dine indlæg er trivielle, lange og uden reelt indhold, og de er sidst men ikke mindst - uvedkommende.
 
 
Til top
Nick Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
qwer

Tilmeldt:: 20 Aug 2010
Status: Offline
Beskeder: 130
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér qwer Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 09:19
Til Jacob (14 år)
 
Hvorfor er det lige at du ikke lynhurtigt, da du blev gjort opmærksom på din fejl, tog hjulet af den anden aktion og solgte det til Rasmus til den pris han vandt det til?
Et er at syntes at man måske havde solgt lidt for billigt, men når du nu har muligheden for at rette op på det, så lader du elegant som om intet var hent og fortsætter i samme spor.
I sagen her er din alder bestemt ingen undskyldning for ikke at gøre det rigtige.
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 12:41
Til Ole Råhede

Din troværdighed er som sædvanlig ikke stor. Du læser ikke mine indlæg og kan på denne baggrund udtale, at de er nonsens, trivielle, lange og uden reelt indhold. Jeg tror du skal læse dit slogan engang mere og eventuelt få nogen til at hjælpe dig med at forstå betydningen heraf.

Da jeg i modsætning til dig er saglig vil jeg således hverken læse eller kommentere dine indlæg fremover. Det tjener ikke noget fornuftigt formål og jeg iøvrigt tager afstand fra din linje her på forum med personangreb endda på et tvivlsomt grundlag.

Det bliver så det sidste fra mig til dig.

Til de mere seriøse debattører - jeg har en grænse for hvad jeg vil finde mig i og den overskrider visse debattører til tider og derfor reagerer jeg på dette. Men det er naturligvis Rasmus og hans emne der er det relevante - hermed en opfordring til at dette er omdrejningspunktet i debatten og ikke Ole Råhede og dennes usagligheder.
Et pænt sprog i denne forbindelse ville heller ikke at være at foragte, hvis der ellers er mere at sige i denne sag.

JanSmile
Til top
Morten Knudsen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
mvk Avatar

Tilmeldt:: 20 Sep 2010
Geografisk: Fyn
Status: Offline
Beskeder: 74
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér mvk Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 12:43
Att. Jan Hagen
 
Hej Jan,
Vi er alle så trætte af at høre på din sag, at jeg ikke fatter at du ikke selv kan se,  at du gør dig selv til grin hver gang du poster omkring den. Herudover omtaler du negativt en afdød person, hvilket er aldeles frastødende og du får folk i mod idg..
 
Du skal vide, at hver gang du poster din sag - så gavner det grejbiksen ved at de får flere besøgende og mere e-handel. Hver gang du poster, registrerer google navnet grejbiksen, benno, knappe, med flere, som ranker deres side endnu højere i alle heenseender på mange søgemaskiner.
Google registerer hvor mange tråde der er ind til et website - jo større site der linker ind, jo bedre, og jo flere links - jo bedre. Ved at blive ved med at poste din sag om grejbiksen, jo højere pagerank får grejbiksen - dermed bedre placering på Google når der søges på fiske grej, hjul osv osv.
 
Grejbiksen har pagerank 3 på Google - hvilket er rigtigt højt for den størrelse forretning og det har du en pæn andel i....
 
Så hvis du gerne vil hjælpe grejbiksen til endnu bedre pagerank og endnu mere E-handel - så bliv endelig ved med at poste, men det er lidt trættende at blive ved med at høre på din sag i alle tråde, ved enhver lejlighed  ....
 
_________________
Venligst
Morten
Til top
Glen Rasmussen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Glen Avatar

Tilmeldt:: 25 Okt 2010
Geografisk: Viborg
Status: Offline
Beskeder: 314
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Glen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 13:24
Jan H Nu skiver jeg noget de ander kun tænker på Men ikke kan få sig selv til at Sige

LUK RØVEN vær eneste tråd som starter godt fra din side med at hjælpe andre som i denne ender ALTID Med at du på et eller andet tidspunkt skal komme med en Kommentar om denne butik og din sag.
Jeg har overhovedet ikke noget i mod dig som person, og din sag.
jeg er lige som Ole Rådhede ikke læser hvad du skiver mer fordi der står det samme i dem alle sammen og skal læse den samme smøre som for 2 år siden. tor du har det hele ligger på din computer så du bare kan copy and past det her ind.

Jeg vil da også indrømme at jeg Holle Med dig i denne sag at det er for dårlig af denne butik. 

nå så det er sagt så lad andre slippe for at høre mer om dette PLS.
og istede for komme og sige hvad udfaldet bliver i denne sag det er vi nok nogen der godt vil vide Vinder du vinder du ikke Og ikke en lang smøre hvorfor du Vandt eller Ikke.
Det er der for alle skiver at du skal komme vidder med dit liv  selv om vi holer med dig. (Nogen Gør) men når du bliver ved med at lange de lange indlæg ind hvor de ikke høre hjemme taber du en masse folk som ellers ville stå bag dig.

opret din egene tråde Hvis du har noget du vil fortæle os om din sag og lad de ander være. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MVH
Glen Rasmussen



Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 13:44
Hej Morten

For det første vil jeg lige sige, at jeg da ikke omtaler Benno Knappe negativt - jeg beskriver bare virkeligheden. Så det med at kalde mig nedladende ting lader jeg Benno Knappe om og dennes advokat om - jeg kunne ikke drømme om at kalde Benno Knappe eller dennes advokat f.eks kværulant, fuldstændig grundløs, kræve dem i fængsel m.v. og endda på baggrund af direkte usandheder - det lader jeg Benno Knappe og dennes advokat om, selv om jeg syntes det er helt utilstedeligt. Fordi nogen optræder dumt behøves man vel ikke selv gøre det?

Så jeg konstaterer blot som en refleksion på et indlæg fra en debattør, at jeg ikke er ked af, at Benno Knappe ikke er her mere. Hvis nogen sviner dig til, udråber dig som kriminel, hæver dine penge uden aftale, kræver dig i fængsel i 30 dage og meget andet - så tror jeg heller ikke du vil begræde, at sådan en person ikke er her længere vil jeg tro. Det er således ikke et emne jeg har taget op - jeg kommenterer blot andres indlæg.

Personligt mener jeg man skal lade de døde hvile i fred og har i denne forbindelse kontaktet de efterladte. Men de er vist interesseret i, at Benno Knappes advokat forsætter sagen mod mig - så det har jeg ikke så meget med at gøre - kan blot forholde mig til det og forsvare mig forsat.

Jeg interesser mig slet ikke for Grejbiksen og deres pagerank -så hvis du mener jeg giver dem gratis reklame med mit forsvar, ja så er det prisen jeg også må "betale". Men så får Jacob 14 år da vist også en bedre pagerank grundet såvel dine og mine indlæg - og det er vel ikke din eller min hensigt?

Nu forholder det sig sådan, at Grejbiksen ynder gratis reklame. Blot for eksemplets skyld har webmaster tidligere måtte fjerne indlæg fra denne butik, da de blev opfattet som skjult reklame, som jeg husker det. Da Benno Knappe fik oprettet adskillige tråde omkring min person bad jeg samme dag dennes advokat om at få dem fjernet, hvilket han ikke ønskede. Benno Knappe var godt tilfreds med debatten efter det oplyste, jeg måtte blot ikke forsvare mig ellers ville jeg blive politianmeldt og stævnet.

Så jeg skal betro dig noget Morten - hvis der er noget der hænger mig langt ud af halsen - så er det Grejbiksen og hele denne sag. For mig er det helt absurd, at nogen mennesker vil bruge tid på det - det vil Benno Knappe åbenbart og så er jeg desværre tvunget til at følge med. Sådan virker systemet desværre. Så jeg løber forsat rundt i retssale m.v. og ville egentlig hellere bruge tiden på noget andet f.eks. fisketure.

Tidligere var jeg et helt ubeskrevet blad her på forum, havde aldrig haft noget med domstole, politi og havde end ikke prøvet at få en parkeringsbøde. Men når man så støder ind i en personlighed Benno Knappe - ja så vender verden. Man kan sige at to modsætninger mødes både i viden om fluefiskeri og etik, moral m.v. Jeg kommer fra et miljø, hvor en aftale er en aftale, hvor man taler ordentlig til hinanden og hvor saglighed står i højsædet. Jeg har desværre måtte bruge en masse tid på direkte usandheder og anstødelige og nedgørende bemærkninger fra Benno Knappe og dennes advokat og det gør jeg så forsat. Det er ikke mig der vælger at anlægge sag, men Benno Knappe og spørgsmålet er så, hvad har Benno Knappe lige vundet ved det - en højere pagerank ifølge dig?

JanSmile



Redigeret af JH - 19 Jun 2011 kl. 14:05
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 13:58
Hej Glen

Dit budskab er modtaget - så jeg lukker røven indtil videre. Sidstnævnte skyldes, at jeg skal en tur på fittnescenter og herefter mødes med nogle fiskevenner. Lidt hårdt sprog du fører - men fuld respekt herfra.

Jeg vil senere oprette egne tråde som du skriver, samt også egentlige Internetsider, hvor folk kan læse om Grejbiksen og Advokathuset i Skive.

JanSmile
Til top
Jakob Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Jabber Avatar

Tilmeldt:: 11 Mar 2008
Status: Offline
Beskeder: 643
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Jabber Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 14:01
Ja det er da komplet uforståeligt at nogen kan mene at Jan Hagen sku være en kværulant ...
Til top
Per Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Taonga Avatar

Tilmeldt:: 17 Apr 2004
Geografisk: Fredensborg
Status: Offline
Beskeder: 2059
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Taonga Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 14:14
JAN HAGENDead = Den uendelige historie, men den er godt nok skrevet af Michael Ende.
Til top
Glen Rasmussen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Glen Avatar

Tilmeldt:: 25 Okt 2010
Geografisk: Viborg
Status: Offline
Beskeder: 314
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Glen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 14:21
Jan H

Det er da super at du vil lave en Internetside så andre kan (hvis de lyst) læse om denne sag og hvordan den har udviklet sig og måske hvad den har gjort ved dig. samt Lave andre tråde så folk har et valgt om de vil Se/Skive med om det du har oplevet i denne sag (For og  imod)  så næste gang det kripler i fingrene på tasteraturet under en tråd kan du jo forexmpel give et link til din internet side

Undskyld lidt hårdt sprog jeg bruger (Men Det Hjalp Jo Wink )


Til top
Frederiksen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ljf

Tilmeldt:: 14 Nov 2006
Geografisk: midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 771
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ljf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 14:51
Citat: Jabber

Ja det er da komplet uforståeligt at nogen kan mene at Jan Hagen sku være en kværulant ...
Hvis din sarkasme betyder at du mener at Jan Hagen er kværulant, så kan jeg bestemt ikke give dig ret.
Jeg har fulgt den sag i snart 5 år nu tror jeg, og på forskellige fora. Jan er i den grad blevet pisset på, både af en grejbutik, senere af advokatger og domstole.
Det er min absolutte hooldning at taberen i denne sag er Jan Hagen, både på det personlige og økonomiske plan.
Som jeg ser det er det systgemets knægtning af den lille mand, på trods af at det er ham der i virkeligheden var den forurettede. Advokaterne griner sq da hele vejen hjem, jo længere tid de kan trække den des flere penge  tjener de uanset udfaldet.
Så glem det der med at Jan er kværulant.
Jan Hagen har bare ikke formået at lægge denne sag bag sig og komme videre. Ærekær vil nogen sige, ja måske....... andre ville måske kalde det principfast.
 
Ja undskyld, nu gik der sq også Jan Hagen i den for migWink
 
Jan: Jeg glæder mig til at du laver et sted hvor man kan følge sagen, uden at det ødelægger tråde her på 123nu. Jeg er ikke utilbøjelig til at sige at jeg kunne have gjort som du, hvis jeg var blevet behandlet på samme måde.
 
/fredeWink
Til top
Tommy Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
tolund

Tilmeldt:: 26 Maj 2007
Status: Offline
Beskeder: 1475
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér tolund Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 15:24
Jan det var dog en god ide. At oprette en egen side eller debat om din lidelseshistorie som jeg har fulgt og har forståelse for. Men du bryder ind i andres tråd og fylder utrolig meget med DIN historie, som ender med at overdøve det oprindelige emne, som blev lagt ind af en bruger. Det er jeg træt af for at sige det meget diplomatisk.
Til top
Glen Rasmussen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Glen Avatar

Tilmeldt:: 25 Okt 2010
Geografisk: Viborg
Status: Offline
Beskeder: 314
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Glen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 17:27
Jan H

Hej Jan Se der kan du se vi er fler der har det på samme Måde At vi i bund i grund godt kan forstå dig det er Bare måden at du gør det på vi er utilfredse med.

som /frede siger er det systgemets knægtning af den lille mand, på trods af at det er ham der i virkeligheden var den forurettede.

Så alt godt til dig og din Fam, da de sikker også har Lidet under alt dette i 5 år.
<<<<<<<og ønsker dig at godt !!!! Smile

Mvh
Glen Rasmussen
Til top
Gil Azubal Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
gilster

Tilmeldt:: 06 Apr 2010
Geografisk: Køge
Status: Offline
Beskeder: 18
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér gilster Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 20:50
Citat: Toppen

Det er ikke iorden, han overholder helt sikkert reglerne om auktioner
 
Klippet fra siden (numrene passer ikke)
  1. Når du sætter grej til salg på auktionen, skal dette grej være til rådighed i hele auktionsperioden. Det må ikke forsøges solgt på anden måde.

  2. Udbyder må IKKE selv byde på sit grej.

  3. Når man sætter en auktion i gang, står man selv inde for dens oprigtighed. De forpligtigelser dette medfører, SKAL derfor overholdes

Det er rigtigt dårlig stil, håber at du har meldt det til Lars og at han tager sig af sagen. jeg vil dog ikke opfordre til selvtægt på mandens auktioner selv om det er forståligt hvis noget sådan sker

 
MVH
Topper
Dermed spillereglerne....
 
Hvis man ikke vil følge reglerne så er det rødt kort og ud.....
Har også haft en enkelt uheldig episode og meldte ham til webmaster også må webmaster give rødt kort (og lukke for IP-adressen)
 
Ellers har jeg mange gode handler.....også med pakker der kommer retur, og vi finder aldtid en løsning.
 


Redigeret af gilster - 19 Jun 2011 kl. 20:50
Til top
Karsten Andersen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
karsten4 Avatar

Tilmeldt:: 08 Mar 2003
Geografisk: Nordjylland
Status: Offline
Beskeder: 499
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér karsten4 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 20:56
Hej Jan Hagen
 
Jeg synes det er en god ide, at du opretter en internetside omkring din oplevelse med Grejbiksen i Silkeborg. For mig at se er der to fordele ved det. For det første er det kun de, som er interesserede i sagen der læser om den. For det andet er du fri for at blive beskyldt for at ødelægge andres tråde med dine lange og efterhånden indholdsløse og meningsløse indlæg.
Jeg vil opfordre dig til, når du laver hjemmesiden, at præcisere, at det er forretningen i Silkeborg det drejer sig om. Ligeledes opfordrer jeg til, at du viser udfaldet af den oprindelige dom. Det har du jo, trods flere opfordringer fra bl.a. mig, endnu ikke ønsket at gøre. Jeg kan ikke bruge din fortolkning af dommen til noget.
 
Mvh
 
Karsten
Til top
Jan Hagen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
JH

Tilmeldt:: 24 Mar 2005
Status: Offline
Beskeder: 180
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 19 Jun 2011 kl. 21:03
Til Frederiksen, Glen og Tommy

Jeg har lidt travlt for øjeblikket - har forstået jeres budskab og det respekteres. Jeg mener i øvrigt emnet i denne tråd er velbelyst og takker af her.

JanSmile
Til top
 Besvar Besvar Side  <12

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Sport Dres