Hej Christian.
Vis dit skind ikke er skrabet fri for fedt, så tag og spænd det op på et bræt, med kødsiden opad.
Skrab, så meget af fedtet af, og salt derefter kødsiden.
Jeg bruger almindelig fint salt, og jeg sørger for at skifte salt, hver 3 dag.
På et tidspunkt er skindet fuldstænig tørt på kød siden, og så skal skindet deles ud til binding, og i fryseren.
Hjrtevildt har mange flåter og mider, så det skal have flere ture i fryseren.
Jeg fryser i 3 omgange af 4 dage, og har det liggende ude i 2 dage af gangen, før det fryses færdig.
Fjer - løse, især fra fasan kan være møg beskidte, så en omgang sæbespåner i håndvarmt vand, ligger ca. 1 time, afsluttende med en omgang skyllemiddel.
Skyllemidlet giver fjeren en meget luftig omgang, sådan og forstå, at hackler og også hår, som har fået skyllemiddel er meget mere levende end natur hår.
Fjer skal have yderligere beskyttelse, gerne i form af møldræber, se dette link, jeg bruger spåner til mit materiale:
Mvh
P.K.