Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Lysfiskeraften m.Thomas Weiergang & Jakob Sørensen - Dato for Begivenhed: 20 Jan 2011

 Besvar Besvar
Forfatter
Torben Østergaard-Andersen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
rugholm

Tilmeldt:: 16 Jan 2010
Geografisk: Limfjorden, Storåen, Vegenå
Status: Offline
Beskeder: 4
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér rugholm Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Kalender Begivenhed: Lysfiskeraften m.Thomas Weiergang & Jakob Sørensen
    Sendt: 10 Dec 2010 kl. 12:23
Nu får I chancen for at at komme til lystfiskeraften i Holstebro Og Omegns Fiskeri forening med amerikansk lotteri og få et foredrag om det revolutionerende tørfluefiskeri efter havørred  i åen og et om laksefiskeri i Skjern Å.

Foredraget vil finde sted i i klub lokalet , Banetoften 74 Holstebro , torsdag den 20. Januar 2011-  kl 19.00. Pris 75 kr. Dørene åbnes kl. 18,30.

Tørfluefiskeri efter havørred er lige så effektivt som det er usædvanligt. Hør hvorfor, hvordan og hvor man kan opleve det nervepirrende fiskeri. Thomas Weiergang vil underholde om drabelige dueller med store havørreder på spinkle forfang og små stænger.

Skjernålaksen behøver næppe en nærmere præsentation. Jakob Sørensen vil tage jer med på en tur langs åens bredder og komme med gode bud på, hvordan man kan overliste laksene.

Thomas og Jakob er begge faste freelancere på Sportsfiskeren og har med sikkerhed stået bag kameraet, når I de senere år har læst om forunderligt fiskeri i Sportsfiskeren.  Nu har I en enestående mulighed for at få en aften med billeder og historiefortælling i topklasse.

Muligheden er enestående fordi Thomas og Jakob har udgiver en bog  med deres allerbedste billeder og fiskehistorier. Bogen hedder ”Skælsætninger”, og det er en skelsættende udgivelse om lystfiskeri. Det fejrer Thomas og Jakob ved at rejse landet rundt for at fortælle om noget helt enestående, dansk fiskeri. Betragt det som en unik chance for at få et kapitel fra bogen præsenteret som et stærkt udvidet og svært underholdende foredrag.

Denne aften vil der naturligvis være mulighed for at bladre i den spændende, nye bog og få et signeret eksemplar med hjem .

http://www.bluedotmedia.dk/

Se merre på ;
http://hof-storaa.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=438:lystfiskeraften-i-holstebro&catid=1&Itemid=79

Til top
 Besvar Besvar

Skift forum