Bliv medlem 
Til forsiden Fishing Gear Aarhus
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Dybhavstur i Skagerrak 17/7

 Besvar Besvar
Forfatter
Jesper J Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
JesperJH

Tilmeldt:: 27 Jan 2010
Geografisk: Vestsjælland
Status: Offline
Beskeder: 19
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JesperJH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Dybhavstur i Skagerrak 17/7
    Sendt: 20 Mar 2010 kl. 10:47
Hejsa

Der er 5 ledige pladser på denne tur hvis nogen skulle have tid og lyst. Vær opmærksom på at vi fisker på dybt vand og satser på sjældne arter. Derfor skal grejet være i orden og man skal ikke forvente at få kurven fuld med torsk.

Turen:
Vi har arrangeret en spændende dybhavstur i Skagerrak. Blot 2 timer nord for Skagen ligger et område kaldet ”Bratten” som huser mange store og spændende fisk. For danske havfiskere er det stadig uudforsket territorium men svenske fiskere har fisket meget på Bratten de senere år med stor succes. Siden 2005 er der sat en hel række svenske rekorder på Bratten og vragene omkring. Det er blandt andet disse: Brosme 14,75 kg, Sorthaj 0,74 kg, Havmus 1,1 kg, Blålange (byrkelange) 7,35 kg, sej 16 kg, Helleflynder 64 kg, Grønlandshaj 66 kg, Hvidrokke 10,20 kg.

Fiskeriet foregår ombord på båden Tuna Clipper som har hjemmehørende i Sverige, men som til denne tur kommer til Skagen for at hente os. Der er ca. 2 timer ud til Bratten hvor der fiskes i 10 timer hvorefter vi sejler hjem igen, dog i tilfælde af godt fiskeri bliver turen forlænget med 2 timer. Vi fisker fra op-ankret båd på 200-380 meter vand og det giver nogle gode muligheder for at få kontakt med nogle af de spændende arter i dybet. Vi satser udelukkende på det dybe vand og det stiller visse krav til fisker og grej.
Prisen er 1600 kr. pr. mand med afgang fra Skagen.
I tilfælde af godt vejr og godt fiskeri bliver turen forlænget med 2 timer og det koster 150 kr. ekstra pr. mand. Depositum ved tilmelding er 800 kr.
Hvis det blæser mere end 5-6 sek.m. kan vi ikke fiske op-ankret og turen bliver i så fald lavet om til en alm. vragtur. Ved total aflysning for alle deres depositum retur.

Spørgsmål og tilmelding til Jesper Johannesen jjprivat@stofanet.dk

VH

Jesper
Til top
Jesper J Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
JesperJH

Tilmeldt:: 27 Jan 2010
Geografisk: Vestsjælland
Status: Offline
Beskeder: 19
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér JesperJH Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Apr 2010 kl. 19:12
Der er stadig 3 pladser tilbage på denne tur

Jesper
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Altid sikker på et godt TILBUD!


Fluer.dk


FluePusher.dk


Fiskegrej


GEOFF ANDERSON