Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

facebook og tangeværket..

 Besvar Besvar
Forfatter
mads pedersen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
madsppp2000 Avatar

Tilmeldt:: 13 Jul 2008
Status: Offline
Beskeder: 273
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér madsppp2000 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: facebook og tangeværket..
    Sendt: 08 Mar 2011 kl. 09:50
hej folkens...

hvis i vil følge med i hvad der sker i debatten omkring tangeværket, så er der et link her til en gruppe på facebook, hvor der kmmer de seneste opdateringer, samt der er god info omkring tangeværket....

i skal tage at læse den udmelding der kom i aftes fra formanden af tangeværket, og bliv forarvet......

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000614758846
Til top
mads pedersen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
madsppp2000 Avatar

Tilmeldt:: 13 Jul 2008
Status: Offline
Beskeder: 273
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér madsppp2000 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Mar 2011 kl. 09:50
www.facebook.com/profile.php?id=100000614758846
Til top
Martin Honoré Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
mahon Avatar

Tilmeldt:: 16 Jan 2002
Geografisk: Østjylland
Status: Offline
Beskeder: 1265
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér mahon Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Mar 2011 kl. 11:09
Kan du linke direkte til kommentaren?
Martin Honoré
http://multifreak.honoré.dk/
There is no use in your walking five miles to fish when
you can depend on being just as unsuccessful near home.
Til top
Glen Rasmussen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Glen Avatar

Tilmeldt:: 25 Okt 2010
Geografisk: Viborg
Status: Offline
Beskeder: 314
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Glen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Mar 2011 kl. 12:05
Viborg skifter kurs i Tange Sø

...Klima- og miljøudvalget håber at kunne tilgodese alle, men kommer til at ødelægge området omkring Gudenaacentralen, mener bestyrelsesformand Bent Kornbek

Det kan være svært at stille alle tilfredse.
Det får Klima- og miljøudvalgets formand Jens Ravn (S) at føle i disse dage, hvor Gudenaacentralens bestyrelsesformand Bent Kornbek blæser til angreb, fordi udvalget nu går ind for et langt omløbsstryg ved Tangeværket.
Jens Ravn forklarer, at det har været Klima- og miljøudvalgets intention at tilgodese alle de interesser, der er for området.
»Vi vil selvfølgelig gerne bevare Tange Sø til glæde for alle de, der har kæmpet for bevarelsen, og vi kan tilgodese en mindre, men ikke desto mere ihærdig gruppe: lystfiskerne, med det lange omløbsstryg,« siger han.

Konsekvenser
Et sådan stryg får dog den konsekvens, at vandstanden og trykket i søen bliver sænket, og det er de bestemt ikke glade for på Gudenaacentralen.
Jens Ravn har dog fået oplyst af kommunens teknikere, at der vil være vand nok til at holde værket i gang.
»Vi har jo ikke brug for værket som en medspiller på markedet for el-leverandører. Vi skal bare holde centralen kørende, så det stadig kan virke som et arbejdende museum,« siger han.
Men den slags udtalelser er grus i maskineriet, fastslår bestyrelsesformand på Gudenaacentralen, Bent Kornbek.
»Man kan ikke bare stoppe en turbine. De har kørt uafbrudt herude siden 1920, og skal de fortsætte med det, så skal de ikke stoppes. Derfor er et langt omløbsstryg et angreb på centralen,« siger han og undrer sig over, at Viborg Kommune nu fuldstændigt skifter kurs og lægger afstand til den velvilje, Gudenaacentralen tidligere har nydt fra Bjerringbro og Viborg kommuner.

Tidlige planer
»De er virkelig på den. Jeg tror helt ærligt ikke, at de ved, hvad de taler om,« siger Bent Kornbek og påpeger, at hele området omkring Tangeværket er fredet - lige fra hovedbygningen til indløbskanalen, dæmningsanlægget og hele plantagen omkring.
»Det kan ikke være rigtigt, at lakse-fiskene, der i øvrigt allerede har gode forhold, skal sætte dagsordenen,« siger Bent Kornbek.
Endvidere er han fortørnet over, at Viborg Kommune, der tidligere har udtalt, at de ikke vil gå ind i sagsbehandlingen før anden planperiode i 2015-2021, nu blander sig i debatten.

Til det svarer Jens Ravn, at klima- og miljøudvalget har følt det rigtigt at komme med et bud på en løsning, da koncessionen for Gudenacentralen udløber i 2014.
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down