45 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Send nedenstående opskrift til en fiskekammerat

Kammeratens e-mail:

Dit navn:  

- Havkat
  Læst 787 gange.
Havtaske med hjertemuslinger i ingefærsauce 
Indsendt Onsdag d. 16 oktober 2002 - af  Karsten Abrahamsen
Havtaske med hjertemuslinger i ingefærsauce

Bestil havtasken og muslingerne hos din fiskehandler. Saucen kan naturligvis også bruges til andre fisk og skaldyr.


Ingredienser (4 personer)

600 g havtaskefilet u/skind og ben i stykker på 4*4 cm
1/2 kg friske hjertemuslinger

KOGELAGE:
4 dl fiskebouillon
1 dl hvidvin
2 finthakkede skalotteløg

SAUCE:
2 finthakkede skalotteløg
1 tsk friskhakket ingefær
1/2 dl vindruekerneolie
3 spsk sojasauce
1 tsk koncentreret tomatpuré
kogelage fra muslinger/fisk
2 tsk finthakket syltet ingefær
2 spsk sukkerlage fra sylt. ingefær
salt og peber
lidt majsstivelse

TILBEHØR:
4 forårsløg
4 nye gulerødder
1 mellemstor courgette
løse ris


Fremgangsmåde

Skrub muslingerne godt og læg dem i rindende koldt vand i en halv time, så sandet bliver skyldet ud af dem. Kog ingredienserne til kogelagen op, og kom muslingerne i. Læg låg på og ryst gryden forsigtigt og kog til alle muslingerne har åbnet sig. Kassér alle ikke åbne muslinger! Si muslingevandet gennem et fintmasket klæde. Tag muslingerne ud af skallerne og stil til side. Si lagen og kog fiskestykkerne i lagen i 2-3 minutter. Tag dem op og stil til side og hold dem varme. Til saucen svitses skalotteløg og frisk ingefær let i olien. Tilsæt soja, tomatpuré og den siede kogelage. Kog igennem, tilsæt de øvrige ingredienser, smag til og jævn saucen let. Varm fisk, muslingerne og de let kogte grøntsager igennem i saucen og server med løse ris.

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard