32 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Torsk
  Læst 722 gange.
Torsk i gele 
Indsendt Lørdag d. 11 januar 2003 - af  Ole Nielsen
Har man noget torsk som ikke rigtig er brugbar som hoved og vingerne kan man koge og ligge det i gele, det smager fint koldt til rugbrød.

Til kogning

1 Torskehoved og vinger ( vinger er det lige efter hovedet)
1 stk. Løg
1 stk. Gulerod
5 stk. Sorte peber
5 stk. Hvide peber
2 stk. Laurbærblade
2 stk. Nelliker
Salt
Vand der lige dækker fisken

Lagen

21/2 dl Fiskesuppe
2 stk. Husblas
1ts. Sukker
5 stk. Sorte peber
5 stk. Hvide peber
2 stk. Laurbærblade
2 stk. Nelliker

Torskehovedet koges og skummes krydderierne og grønsagerne tilsættes, fisken koges til kødet løsnes fra benene, kødet lægges i en skål, lagen hældes i en gryde og tilsættes krydderierne varmes så sukkeret smelter, de 2 husblas blødes op i koldt vand vrides og tilsættes lagen med omrøring og hele lagen hældes over fisken, afkøl nu fisken.
Velbekomme


<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard