Det er jo nu der er store muligheder for at fange nogle dejlige store fladfisk. f.eks: Skrubber, Rødspætte, Pighvar og Rødtunge. ( 4 couverter ) Hovedret.
4 Rødtunger 1 Bundt grønne asparges 1 Rød Peber 1 Bakke champignon 1 Spsk olie Salt og peber 150g Smør Nye danske kartofler 1 Stoppenål Snor.
Tilberedning: Rødtungen skal ikke flåes, men der skæres derimod et snit ned midt i ryggen. Herefter skæres fileterne fra midten og ud mod finnerne. Fileterne må ikke skæres helt af de skal hænge fast i skindet ved finnerne, alle synlige ben fjernes. Champignonerne skæres i skiver og den røde peber skæres i tern. De grønne asparges skæres i 2 cm lange stykker. Derefter sauteres alle grøntsager på en pande med lidt olie, tilsæt salt og peber, og fyldes derefter i rødtungen. Med snor syes rødtungen sammen, og lægges på en smurt bageplade. De bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter..
Velbekomme
|