Andre fiskefilet’er kan også anvendes. F.eks. torsk, pighvar, langer osv. Fiskefilet’en drysses med salt og peber. Vendes i mel og ”bankes” af, så der sidder så lidt mel på filet’en som muligt. Steges på en pande, pas på ikke at stege den for meget, når det er fiskefilet man steger, går det hurtigt. Fiskefilet’en lægges på et fad.
Grønne bønner, ærter og frisk skiveskåret champignoner kommes op på den samme pande, som man har sørget for er godt varm. Drys med lidt salt og peber og rist det let igennem. Grønsagerne fordeles midt over fiskefilet’erne. Ovenover igen kommer du en stribe bearnaise sauce, derefter en stribe varme asparges snitter, og drysser med persille. Man kan nu oven på det hele drysse rejer/og/eller krabbeklør.
Serveres med bearnaise sauce, flutes og små friske hvide kartofler. Glem ikke den kolde hvidvin. Bon appetit. Bent.
|