(4 personer) Ingredienser :
500 g. Laks Salt og peber ½ tsk olivenolie 200 g. groft brød
Wokgrønt :
2 spsk. balsamico-eddike 1 spsk. ahornsirup 1 finthakket rødløg 1 finthakket fed hvidløg 1 finthakket frisk chili 300 g. gulerødder i tændstiktykke stave 300 g. knoldselleri i tændstiktykke stave 250 g. frisk, renset spinat salt
Wokgrønt :
Varm en wok eller sauterpande med balsamico-eddike og ahornsirup og ´´steg´´ først rødløg, hvidløg og chili heri i 5 min. under omrøring. Tilsæt derpå gulerødder og selleri og steg det hele i 8 min. under omrøring. (tilsæt eventuelt et par skefulde vand, hvis det er nødvendigt) Vend spinaten i og lad den lige netop falde sammen. Smag til med salt.
Kryder fisken med salt og peber og steg dem på en pande penslet med olie i ca. 4 min. på hver side. Server med wokgrønsagerne og brød!
|