En forret, som gør sig godt før en fiskeret.. (rejer kan også bruges) - discount versionen! Ingredienser: 2 finthakkede løg. 2-3 spsk olie. 2-300gr. krebsehaler Lidt salt 1 tsk paprika. 3/4 tsk ingefær..
3 æg 2 dl Fløde 4 stk. toast brødskiver. rasp citron og Brøndkarse.
retten:
Hakkede løg dampes i olien til de er klare. Krebsehalerne, krydderierne tilsættes og det hele blandes godt. ca. 3-5min. Æg og fløde piskes sammen. Brødet vendes i æggemassen og lægges i et meget smurt ildfast fad. Krebsehalefyldet fordeles på brødet, resten af æggemassen og lidt rasp hældes oven på hvert brød. Stilles i ovnen ved 200 gr. og bages ca 10 min. Eller til æggemassen er let brunet og stift. serveres som anretning drysset med brøndkarsen og vedlagt et par citronbåde på hver tallerken...
- Så skulle gæsterne være imponeret, så skuf dem ikke med hovedretten... nyd en god kold hvidvin til...
God appetit..
Holger
|