33 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Krebsehaler/jomfruhummerhaler
  Læst 1272 gange.
Varm krebsebrød. 
Indsendt Søndag d. 19 maj 2002 - af  Holger Jensen
En forret, som gør sig godt før en fiskeret..
(rejer kan også bruges) - discount versionen!

Ingredienser:
2 finthakkede løg.
2-3 spsk olie.
2-300gr. krebsehaler
Lidt salt
1 tsk paprika.
3/4 tsk ingefær..

3 æg
2 dl Fløde
4 stk. toast brødskiver.
rasp
citron og Brøndkarse.

retten:

Hakkede løg dampes i olien til de er klare. Krebsehalerne, krydderierne tilsættes og det hele blandes godt. ca. 3-5min.
Æg og fløde piskes sammen.
Brødet vendes i æggemassen og lægges i et meget smurt ildfast fad. Krebsehalefyldet fordeles på brødet, resten af æggemassen og lidt rasp hældes oven på hvert brød. Stilles i ovnen ved 200 gr. og bages ca 10 min. Eller til æggemassen er let brunet og stift.
serveres som anretning drysset med brøndkarsen og vedlagt et par citronbåde på hver tallerken...

- Så skulle gæsterne være imponeret, så skuf dem ikke med hovedretten...
nyd en god kold hvidvin til...

God appetit..

Holger

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: Varm krebsebrød.af: Ib Dyhr
RE: Varm krebsebrød.af: Holger Jensen
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard