30 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Gedde
  Læst 843 gange.
Indbagt gedde 
Indsendt Fredag d. 20 december 2002 - af  Jan Dalgaard
Endnu en af svigermors de bedste.

Til ca. 4 personer.

750 gram geddefilet.
300 gram hakket kalkunkød.
150 gram bacon.
1 stor rød peberfrugt.
½ savoykål.
2 æg.
½ kop mel.
½ dl mælk.
salt og peber.

Skær bacon og peberfrugt i tern og bland det i det hakkede kalkunkød. Rør æg og mælk i indtil det har en passende konsistens, det må ikke være alt for tyndt. Smag til med salt og peber.

Skær stokken af svoykålen og del den i hele blade. Hæld dem i en gryde med kogende vand og lad dem simre til de er møre. Tag dem op i en si og lad dem køle af.

Bred kålen ud på bordet så de ligger overfor hinanden. Smør farsen ud over kålen i ca. 1 cm tykkelse. Hold en lille afstand til kanten. Anbring fileten oven på farsen og rul det hele sammen til en roulade. Bind den med kødsnor og lig den så op i en bradepande, hvor den krydres med salt og peber. Steg den ved ca. 180 grader i 45 minutter. Dæk den til med staniol og lad den trække i ½ time.

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard