Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.
|
|
|
|
- Diverse
|
| Læst 713 gange. | min favorit Indsendt Søndag d. 21 juli 2002 - af Karsten Abrahamsen | Ingredienser (4 personer)
1 pakke butterdej 1 pakke rejer, frosne 1 pakke fiskefiletter, f.eks. sej 1 stnk asparges, evt friske istedet peber salt olie til pensling 1/4 liter sødmælk 1/4 dl mel 100 g smør
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en tykbundet gryde; Det må ikke brune. Tilsæt mel, således det blot bliver en klump tilbage. Vær opmærksom på det ikke brænder på; Varmen skal være lav til medium. Tilsæt rejer, og asparges incl væde, og rør godt rundt. Tilsæt mælk og rør godt. Lad det opvarme under omrøring til blandingen fortykkes. Den skal ca. have grød-tykkelse. Smag til med salt og peber. Kog fiskefiletterne i en gryde; Sørg for good udluftning imens. De skal koge ca 15 min. Tag butterdejen ud af køleskabet ca 20 min. før du går igang. Rul pladerne ud en for en på et let meldrysset bord; De skal ende med at have ca dobbelt størrelse. Tag et stykke udrullet butterdej, og læk en stykke kogt fisk på midten. Dæk med reje/asparges stuvning og luk dejen omkring fyldet, således der bliver en pakke, der stilles på et smurt ildfast fad. Gentag med fire stykker butterdej, eller indtil der ikke er mere fisk/fyld. Pensl grejet med olie og sæt pakkerne i ovnen ved ca 200 grader C indtil de er gyldne, ca 20 min.
| << Tilbage Send til en fiskekammerat Skriv kommentar
|
Kommentarer:
|
|
|
|