15 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Diverse
  Læst 713 gange.
min favorit 
Indsendt Søndag d. 21 juli 2002 - af  Karsten Abrahamsen
Ingredienser (4 personer)

1 pakke butterdej
1 pakke rejer, frosne
1 pakke fiskefiletter, f.eks. sej
1 stnk asparges, evt friske istedet
peber
salt
olie til pensling
1/4 liter sødmælk
1/4 dl mel
100 g smør


Fremgangsmåde

Smelt smørret i en tykbundet gryde; Det må ikke brune. Tilsæt mel, således det blot bliver en klump tilbage. Vær opmærksom på det ikke brænder på; Varmen skal være lav til medium. Tilsæt rejer, og asparges incl væde, og rør godt rundt. Tilsæt mælk og rør godt. Lad det opvarme under omrøring til blandingen fortykkes. Den skal ca. have grød-tykkelse. Smag til med salt og peber.
Kog fiskefiletterne i en gryde; Sørg for good udluftning imens. De skal koge ca 15 min.
Tag butterdejen ud af køleskabet ca 20 min. før du går igang. Rul pladerne ud en for en på et let meldrysset bord; De skal ende med at have ca dobbelt størrelse.
Tag et stykke udrullet butterdej, og læk en stykke kogt fisk på midten. Dæk med reje/asparges stuvning og luk dejen omkring fyldet, således der bliver en pakke, der stilles på et smurt ildfast fad. Gentag med fire stykker butterdej, eller indtil der ikke er mere fisk/fyld.
Pensl grejet med olie og sæt pakkerne i ovnen ved ca 200 grader C indtil de er gyldne, ca 20 min.

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard