34 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Aborre
  Læst 923 gange.
Ristet aborre på nye kartofler. 
Indsendt Torsdag d. 19 september 2002 - af  Kim Hermann
Forret til 4 personer.

1 stk aborre ca. 500 g.
Salt og peber.
Olivenolie.
200 g kogte, kolde nye kartofler.
10 g smør.
1½ - 2 dl piskefløde.
1 stort bundt dild.
Revet muskatnød.
Lidt rørsukker.
Lidt citronsaft.
Friskplukket dild til pynt.

Rens aborren og fjern skællene. Skær den i fileter.

Krydr fisken med salt og peber og steg den gylden på skindsiden i olivenolie på en pande.
Kom de kolde kartofler i en gryde sammen med smør, piskefløde og den klippede dild. Kog det op til det jævner til en creme, og kartoflerne er varme.
Krydr med salt, peber og muskat. Smag til med rørsukker og evt. lidt citronsaft.
Anret dildkartoflerne på tallerkener, læg fisken ovenpå og drys friskplukket dild over.

En iskold Aalborg Dildsnaps og en køleskabskold Faxe Fad er ikke det værste, man kan drikke til.

Læs mere >> 

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard