Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25610 skribenter.
|
|
|
|
- Aborre
|
| Læst 839 gange. | Torsk i citron sauce. Indsendt Fredag d. 9 august 2002 - af Ryan Jacobsen | Torsk i citronsauce.
500 gr. torskefillet salt og hvid peber 50 gr. smør 2½ dl. piskefløde 250 gr. friske champignoner 1 bdt purløg ½-1 dl citronsaft
Tilberedning: Drys lidt salt over fisken og lad den trække, mens saucen laves. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og kom citronsaften i sammen med champignonerne. Snit purløget i 3-4 cm lange stykker, og kom det i panden. Hæld fløden over og lad det stå og koge i 3-4 minutter. Smag til med salt og friskkværnet hvid peber. Læg fisken på et serveringsfad, hæld det kogende vand over og lad det pochere i 4 minutter. Hæld vandet væk og kom saucen over fisken.
Kan serveres med kogte ris eller kartofler
| << Tilbage Send til en fiskekammerat Skriv kommentar
|
Kommentarer:
RE: Torsk i citron sauce.af: Jan Dalgaard
|
|
|
|