35 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Aborre
  Læst 839 gange.
Torsk i citron sauce. 
Indsendt Fredag d. 9 august 2002 - af  Ryan Jacobsen
Torsk i citronsauce.

500 gr. torskefillet
salt og hvid peber
50 gr. smør
2½ dl. piskefløde
250 gr. friske champignoner
1 bdt purløg
½-1 dl citronsaft

Tilberedning: Drys lidt salt over fisken og lad den trække, mens saucen laves. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og kom citronsaften i sammen med champignonerne. Snit purløget i 3-4 cm lange stykker, og kom det i panden. Hæld fløden over og lad det stå og koge i 3-4 minutter. Smag til med salt og friskkværnet hvid peber. Læg fisken på et serveringsfad, hæld det kogende vand over og lad det pochere i 4 minutter. Hæld vandet væk og kom saucen over fisken.

Kan serveres med kogte ris eller kartofler

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: Torsk i citron sauce.af: Jan Dalgaard
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard