36 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Aborre
  Læst 931 gange.
Kogt Aborre. 
Indsendt Lørdag d. 20 juli 2002 - af  Bent Nielsen
Aborren er en fisk som vi har let adgang til. Kogt aborre er ikke en opskrift man tit møder, men her er en. Vedr. kogelage se under ”diverse”.

Der anvendes:
1-1½ kg aborrer, 1-1½ l kogelage 2

Aborrerne renses. Skællene, der sidder meget fast, fjernes med et rivejern, eller en stiv børste. Fisken lægges i den kolde kogelage, varmes op til kogepunktet, skummes, og varmen dæmpes. Fisken koges ved ganske svag varme 15-20 min.
Kogt aborre kan serveres med flødepeberrodssauce og kogte kartofler.
Hertil denne ret ville jeg serveres en tør hvidvin. Bon appetit.



<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard