51 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Aborre
  Læst 1252 gange.
Sprød aborre 
Indsendt Lørdag d. 2 marts 2002 - af  Bent Nielsen
Køkkenchefen, Preben Madsen fra Hovborg Kro, har her en lækker opskrift på aborre. Hvis man står og mangler en god ide til en lille nem forret, er denne ret et oplagt emne.

2 aborrer, ½ dl olie, 1 alm. løg, 1 rødløg , 3 skalotteløg, spsk. rødvinseddike , 2 dl rødvin, 100 gr smør, frisk timian, salt og peber.

Rens aborrerne og skrab dem rene for skæl og filéter dem. Rens alle løg og skær dem i både. Sauter (stege uden at brune) løg-bådene i halvdelen af olien, indtil de er møre. Tilsæt rødvinseddiken og damp det væk, tilsæt rødvin og kog indtil næsten al vinen er væk. Steg aborrefileterne i resten af olien på skindsiden (en teflonpande er bedst), de krydres med salt og peber. Tilsæt ½ spsk timianblade til løg-ragouten og rør smørret i, smag til med salt og peber.

Anret løgragouten på tallerken, herpå lægges aborrefileten med skindsiden op, pynt med timianskviste. Server brød og smør til.

Bon appetit


<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard