56 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Aborre
  Læst 915 gange.
Aborre-roulade 
Indsendt Fredag d. 1 marts 2002 - af  Bent Nielsen
Aborre på en anderledes og spændende måde af Jesper Fohrmann.

Til Rouladen skal du bruge følgende:

60 g. smør, 2 spsk. mel, 2 dl. mælk, 2 dl. mosede græskar eller squash, 1/4 tsk. revet muskat, 2 spsk. parmesan ost, 4 æg delt i blimme og hvide.

Til fyld:

500 g. aborre filet, eller anden fisk, 1 spsk. mayonnaise, 1 spsk. 30% créme fraiche, 2 spsk. frisk hakket dild, 1 spsk. citronsaft.

Fiskefyld:

Damp fisken til den er klar og findel den med en gaffel, tilsæt mayonnaise, créme fraiche, dild og citronsaft.

Rouladen:

Læg bagepapir i et stort, ildfast fad eller lignende. Smelt smør i en gryde og tilsæt melet under grundig omrøring i 1 minut. Flyt gryden fra varmen og tilsæt gradvis mælken samtidig med at du bruger piskeriset. Forsæt til saucen bliver tyk og tilsæt nu græskar, ost, muskatnød og de 4 æggeblommer. Hæld dejen over i en større skål. Pisk æggehviderne til de bliver stive. Vend nu forsigtigt æggehviderne i blandingen (dette gør du bedst med f.eks. en dejskraber). Blandingen spredes ud i det ildfaste fad og bages ved 220* C i ca. 12-14 min. indtil overfladen er gyldenbrun. Vend den færdigbagte roulade ud på et rent viskestykke og del fyldet ligeligt over rouladen. Ved hjælp af viskestykket kan du nu forsigtig rulle rouladen.

Rouladen serveres varm.

Bon appetit

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard