Her er en opskrift af Bjørn Thomsen. Den er både hurtig og nem at lave. Til 4 personer anvendes: 2 aborrer á 800-1000 g. 2 spsk. smør, 2 fed hvidløg, et lille bundt persille, lidt tør hvidvin, salt og peber.
Advocado saucen: 2 store advocadoer der moses, 2 dl. piskefløde, 1 fed hvidløg, 2 spsk. smør, 2 tsk. citronsaft.
Fisken renses, lad gerne hovedet blive på. Skrab skindet godt og gnid evt. med lidt salt. Hvidløg og persille hakkes groft og blandes med smørret. Fisken fyldes med massen, lukkes til og pakkes ind i staniol. En lille smule tør hvidvin hældes ved.
Fisken bages i ovnen ca. 15 min. ved 200* C.
Det hakkede eller knuste hvidløg brunes i smør under stadig omrøring. Rør den moste avocado i, sammen med fløde og citronsaft og varm det godt igennem. Det må ikke koge.
Retten serveres med frisk båndpasta og fint hakket rød peber
Bon appetit.
|