55 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- fluestænger
  Læst 1371 gange.
g-loomis ´´glx´´ 9´ #4 
Indsendt Lørdag d. 11 december 2004 - af  mikkel hemmeshøj
Efter megen drama, der udmundede i gidseltagning, samt krav om løsesum, blev denne perle endelig min.

Jeg havde haft lejlighed til at prøve kaste denne model fra ´´GLX´´ classic serien, en enkelt gang, og var ikke i tvivl om at min, i øvrigt dejlige, SAGE xp måtte vige pladsen.
Efter nogen søgen dukkede stangen op på ebay, straks slog jeg til, og gav mig til at vente. Efter nogen tid, dukkede der så et brev op fra de danske toldmyndighedder, de havde min stang, de ville frigive den for et større beløb... ok 650 kr var hvad de havde regnet ud at de var berettiget til, pengene blev betalt, og dagen efter var den her.

Stangen er en rimeligt hurtig sag, ikke så hurtig som 6´eren i samme serie, men rimeligt snab, af loomis selv betegnes den som medium, den arbejder noget dybere i klingnen end 6´eren hvilket gør at kaste kadencen bør sættes lidt ned.
Jeg har kastet med forskellige liner på stangen, bla. en teeny ´´gary lafontaine´´ en Rio ´´windcutter´´ og en SA mastry ´´still water´´ (monocore) alle i #4 og den kaster bare godt. Her er ikke tale om en kastekanon, der sender fluen gennem strid vind, mod fjerne horisonter, men derimod en stang, der servere fluen fjerlet på kort som lang distance.
Jeg huskede stangen som værende hurtigere end den faktisk er, måske mere i stil med 6´eren i samme serie, så jeg blev lidt overrasket da jeg modtog stangen, efter at have brugt den et par gange og vænnet mig til den lidt langsommere aktion konkludere jeg at det er en dejlig stang med en aktion der egner sig ganske fortræffeligt til det helt lette fiskeri hvor præsentation kommer før distance.

jeg må nok erkende at jeg endnu ikke helt er vokset fra distance hysteriet, og da langt hovedparten af mit fiskeri foregår på kysten samt i søer, er mit behov nok nærmere distance end præsentation.
Om stangen ryger videre må tiden vise, men en mulig køber har allerede meldt sig, efter at have prøvet stangen, for det er en lækker stang

mikkel

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: ole tranholm jensen
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: mikkel hemmeshøj
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: Nicolai Eriksen
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: ole tranholm jensen
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: mikkel hemmeshøj
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: ole tranholm jensen
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: mikkel hemmeshøj
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: mikkel hemmeshøj
RE: g-loomis ´´glx´´ 9´ #4af: lasse elmgren jørgensen
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard