33 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25608 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- fluestænger
  Læst 3301 gange.
Scierra ´´HMS´´ 
Indsendt Søndag d. 30 marts 2003 - af  Andersen
Power og delikat føling...

Her er så min vurdering eller "anmeldelse" af "Scierra, HMS 12,5 fod, kl. 8-9". Pris :3.999,00 kr.

Lad mig sige det med det samme:

"Den stang rykker simpelthen bare hegn"

Stangen fanger blikket ved den lokale grejhandler. Den er utrolig "smuk", at se på. Hjulholderen er Titanium, klingen har en dyb blå farve og bedste kvalitet af kork på håndtaget. Enderne af begge håndtag er monteret med "rubber- kork", som er en del stærkere end den resterende kork. Håndtaget får således mere styrke, så der ikke opstår brudstykker i enderne. Hvem kender ikke det??? Stangen er 4 delt og er i alle dele kodet. Selve hjulholderen er i særdeleshed opsigtsvækkende for mit vedkommende, da jeg i den har haft div. hjul monteret, for at checke stabiliteten i opspændingen. Alle hjulene havde et godt fæste, men balancen i nogle af de forskellige sammensætninger var selvfølgelig også derefter. Beviklingerne på stangen er ligeledes helt i top. Stangen har ingen dillerdaller i toppen, små korte slag og så arbejder den eminent ved hårdere belastning, hvilket gør at den er perfekt til både korte/ kontrollerede kast og til de længere/kontrollerede distancer. En meget høj og delikat føling med topøjet der resulterer i ekstrem linekontrol. Stangen er ligeledes monteret med Sic-Titanium løberinge.

I div. anmeldelser kan man tit og ofte læse om mange stænger: "Stangen er til erfarne kastere"..Jeg vil nok få på puklen for at udtale mig således om disse udtalelser:

"Der findes ikke stænger der kun er bygget til øvede kastere og ikke stænger der kun er bygget til begyndere".

Det drejer sig om for alle, begyndere som øvede, at få timingen i kastet, kombineret med en ordentlig grejtilvirkning til at fungere optimalt. Jeg vil med dette lille udsagn gerne slå fast, at selv en nystartet fluekaster, kan med denne stang i hånden, ordentlig grejtilvirkning og en kyndig hånd ved sin side blive en god kaster inden for kort tid og samtidig i fremtiden, have sig en stang man kan videreudvikle sig i selskab med. Og ja, den øvede kaster vil også blive overrasket over stangens potentiale. "Power og delikat føling", det må være ordene der burde stå på posen til stangen.

Ja, jeg kunne jo blive ved i det uendelige med rosende ord for denne stang der netop lige er kommet på markedet. Henrik Mortensen der tidligere var ansat hos Loop, som designer og kastefessor, blev ansat hos Scierra sidste år. Det har nu udmyndet i nogle nye produkter fra Scierra, som efter min mening var hårdt trængt efter at få et nyt pust. Det er nu sket og fluefiskeriets folk kan med garanti se frem til en helt ny æra for Scierra, det er jeg ligeså sikker på som amen er sikkert placeret i kirken på næste søndag.

Til min vurdering skal det lige nævnes, at jeg har testet stangen i kombination med flere forskellige liner på græs og vand over flere gange (vurdering følger), inden jeg har kunnet tage min vurdering. Jeg har ligeledes prøvet div. kombinationer af liner og polyleaders, for at se hvordan den ville arbejde. Det er til min store overraskelse blevet til en vurdering af en helt ufatteligt letkastende stang med den rette tilvirkning af liner. Absolut den bedste stang der er kommet til i min samling.

Kritik: Jeg kan rent umiddelbart ikke se hvad der er dårligt på denne stang, da den lever op til mere end hvad jeg egentligt forventede. Jo, der er en ting der lige skal nævnes:
-
-
Hans navn står på stangen. (hehehe)

Hilsen
Andersen




Klik på billedet, for større udgave.
<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: Scierra ´´HMS´´af: Jørn Jensen
RE: Scierra ´´HMS´´af: Andersen
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard