28 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Flueliner
  Læst 1702 gange.
Scierra Tactical fly line system. 
Indsendt Tirsdag d. 22 marts 2011 - af  Kim Krikau Jensen
Scierra har lavet en ny serie liner der hedder Tactical Flylines. Det inkluderer skydehoved, running line og poly leader.

Scierra har lavet et eller rettere sagt flere produkter under navnet ´´Tactical flylines. Men det som jeg snakker om her er 3 ting. Skydehoved, running line og poly leader.

Mit førstehånds indtryk fik jeg på en græsplæne udenfor Kolding storcenter, de havde desværre ikke Scierras running line på det tidspunkt, så jeg prøvede skydehovedet med en anden running line. Det var ikke voldsomt positivt, men alligevel nok til at jeg besluttede mig for at købe skydehovedet og så tage til Fredericia efter running line. Da jeg havde været i Fredericia og købt Scierras running line (0.27) og var kommet hjem igen, satte jeg det hele sammen og tog ud til Rebæk, men det var rent ud sagt det værste lorte designede løkker jeg nok nogensinde har haft fingrene i. De sad simpelthen fast i stang øjerne, de kunne ikke komme ud af øjerne da de hægtede.

Jeg var meget sur og måtte cykle hjem, tage bussen ud til Kolding jagt og fiskeri og høre om de kunne hjælpe mig og det kunne Kim, han lavede en løkke ud af kernen på running linen. Jeg gik udenfor og testede det og det virkede perfekt. Der behøvedes ikke laves noget med skydehovedet. Det er simpelthen perfekt service man får Hos Kolding jagt og fiskeri. Kim og Bent er de flinkeste ekspedienter. Har mest kontakt med Kim når jeg er derude, men der er ikke det problem der ikke kan løses og har handlet der mange gange.


Men tilbage til Scierras produkt. Det er godt nok ikke gennemtænkt med de løkker de har lavet af krympeflex, de er så store at de tilsammen ikke kan trækkes gennem øjerne når man fisker. Det får mig til at tænke om de i det hele taget gennemtester deres produkt før det kommer på markedet. Her fortjener de en skideballe. Men når det så er sagt, hold da op hvor er det lækkert når det fungerer.

Jeg var ude i fjorden i dag og det var med lethed at dette skydehoved (#7 intermediate) røg afsted i smukke spidse linebuer. Running linen som er en 0.27 Hot yellow line er glat, så man skal holde godt fast når man laver dobeltræk :-) men det er så lækkert dette setup sammen med en tactical polyleader (5´ Trout/Greyling) fungerer det bare perfekt. Jeg sætter ca. 70cm eller mere 0.28 floucarbon spids på, så den kommer op på 9´ eller lidt mere i det hele. Jeg forstår ikke hvorfor de har lavet deres Seatrout version (polyleader) som er 9´ til at være fra lineklasse 8, men dem om det, dette fungerer meget lækkert.


Jeg kan rigtig godt lide at de har valgt at lave running linen skrigende gul, så er man slet ikke i tvivl om hvad der er hvad :-)

Dette system kan på alle måder anbefales, men man skal nok være indstillet på at man skal lave sin egen løkke på running linen for at få det til at fungere optimalt. Men det er det bedste jeg har prøvet og det er kun derfor det får 6 fisk. Det der løkke halløj havde trukket det ned på 5 fisk, men fordi det fungerer så super lækkert når man har lavet en løkke, så får det 6 fisk.

Læs mere >> 

Vurdering (1-6 fisk):       

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: Scierra Tactical fly line system.af: Henrik L.
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard