26 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25608 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Beklædning
  Læst 1164 gange.
Scierra Kaitum Wadejakke 
Indsendt Mandag d. 2 marts 2009 - af  Daniel Michael Heinrichsen
God Wadejakke til den Spinne- og Fluefiskende wadefisker

Scierra Kaitum Wadejakke

Jeg har været ude og prøve Scierra’s wadejakke Kaitum. Kort sagt er det en super lækker jakke. Den er meget komforttabel og åndbar.

Det mest i øjenfaldende er lynlåsens skæve snit. Men der har ikke voldt mig nogen problemer, snarere tvætimod. Det er lavet så man ikke for skægget i glemme (hvilket ikke noget problem for mig), men jeg syntes det er god til da jeg før i tiden havde en vane med at bide i lynlåsen, det gør jeg ikke mere. Den hætte der på jakken er også god, Scierra kalder det en stormhætte, men uanset hvad de så har kaldt den synes jeg det er en god hætte. Den kan justeres så den passer til den enkeltes behov.

En af de bedste ting er den store lomme, så kan man have en stor flueæske og så kan der sagtnes være yderligere en lille. For mig passer det med C&F Design 3500 og 2500 plus lidt nipsgenstande. Eller en lidt større blinkæske. Yderligere er der 2 sidelommer og et par yderligere på jakken. Den store lommes lukke system er velcro, men resten er vandtætte lynlåse. Det fungere rigtig godt ved vandet, syntes jeg, det eneste jeg syntes er lidt irriterende er at de er en smule svære at få op. Men det er også det eneste jeg har på jakken. Udover dette er jakken også forsynet med en lomme til fisketegn og lign. Og så er der en lomme bag på jakke og den er som den skal være. Intet nyt og intet dårligt på det punkt.

Ude ved vandet er der absolut intet at udsætte jakken på. Her sammenligner jeg den gamle WS jakke og den nye WS3 (har dog kun prøvet den i ODL og Jan&Bo, i selve butikken). Selvom jeg syntes at den gamle WS jakke god, så syntes jeg denne er bedre. Simpelthen mere komforttabel, men det er måske mig. Lynlåsene kan sagtnes tåle saltvand.

Måske er prisen lidt over da den koster 2500,- og G.A. WS3 KUN koster omkring 2300,- men den er nogen samme kvalitet, dog kan jeg dog bedre lide Kaitum jakken, men det er bare min mening og skal derfor ikke tages alvorligt. Men til en pris på 2500 kroner er jakken derfor et rigtig godt valg/køb til den vadende Spinne- og Fluefisker.




Klik på billedet, for større udgave.

Læs mere >> 

Vurdering (1-6 fisk):       

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: Scierra Kaitum Wadejakkeaf: Henrik Lomholt
RE: Scierra Kaitum Wadejakkeaf: Daniel Michael Heinrichsen
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard