31 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Beklædning
  Læst 2072 gange.
Patagonia SST, Fiskejakke 
Indsendt Lørdag d. 9 marts 2002 - af  Per Jacomo
Patagonia SST Fiskejakken har i nu over 5 år været mit foretrukne beklædningsstykke såvel ved kyst, å som den norske/irske elv. Et fantastisk stykke beklædning såvel til sommer- som vinterbrug.

Patagonia SST-fiskejakken er amerikansk kvalitet, når det er bedst. En jakke der såvel klarer sig i sommervarmen, hvor den ånder på bedste vis, som i vinterkulden, hvor den såvel holder vind som vejrlig for døren... Dette bl.a. qva et 3-lags microfiber-nylon materiale m.v.

Jakken er såvel vandtæt som åndbar og udmærker sig ved, at den - du skal selvfølgelig fange den rigtige størrelse - er meget rummelig og du har stor bevægelsesfrihed, herunder mulighed for at snøre ind eller ud alt efter ´´underbeklædning´´.

Der er en god hætte, der især er rar at have, når såvel regn, sne som slud og vind trænger sig på og ved gode reguleringer omkring hætten som i livet er du godt og trygt/sikkert klædt på derude ved vandet.

Har prøvet at haft en på ved svenskekysten i sne og slud og kraftig vind og overvundet det våde og det kolde og har f.eks. i den norske varme sommer sidste år åndet og travet flot rundt uden kvaler i juli måned med omkring 30 graders varme som ´´modstander´´..

Om du er ved kyst eller elv, ja så har den to dejligt store lommer, som nemt rummer et par flueæsker og tillige sagtens kan klare en fiskegalge, en priest til den tunge laks og forfang/målebånd m.v.

Ryggen har en god stor lomme som dels kan holde et par ½-liters sodavand, men naturligt også en ekstra tør trøje.

Der er også 2 stiklommer og desforuden en god lynlåslomme samt anden indvendig lomme, som f.eks. kan holde godt styr på nøglerne, så de ikke går tabt under fighten... Jo, der er kræset for såvel de små som store lommer og mere kvalitet end blot mængde af lommer....!!

Kort og godt er det en totaloplevelse og en hitter at have Patagoniajakken på.

At den så siden mit køb er steget med små 5-600 kroner til op omkring de 3.000 er jo en helt anden sag....

Min jakke holder mindst 5-6 år endnu og så vil prisen alt andet lige sammenholdt med fed kvalitet og herlige stunder sakke bagud i min hukommelse.

Jo, Patagonia SST Fiske- og vadejakke er en rigtig all-round fiskejakke, som jeg især har haft glæde af ved kysten året rundt som i irske- og norske elve.

Prøv den...... men pas på den varmer og trækker dig sandsynligvis til et køb. Et langvarigt og rigtigt rigtigt fornuftigt køb.

K&B

Per Jacomo

Læs mere >> 

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard