102 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- fluefiskeri
  Læst 1022 gange.
Chasing Silver Fly Fishing Magazine !! 
Indsendt Søndag d. 31 august 2008 - af  Per Jacomo
Så fik jeg det nye Chasing Silver, Fly Fishing Magazine no. I trawlet igennem og hvad er det så for et blad, der nu har set dagens lys og mit ”fiskekontor”?

Ja, kort fortalt er det et blad, som fokuserer på målgruppen af fluefiskere for hvem/for dem, som har ”salmon, sea trout and steelhead fly fishing around the world”, som primær hobbyområde indenfor den ædle fluefiskekunst.

Det første blad fylder 73-74 sider og har i øvrigt kun 5 reklamesider, hvilket i sig selv er ganske fint. Spændende at følge om annoncører og sponsorer kommer til at præge bladet positivt.

Forsiden af bladet er ganske fornuftig og lokker godt med en fin silversalmon, men skal jeg generelt set tænke i billederne via de mange alsidige artikler, så savnes lidt lys for en stor del billeders vedkommende, om end jeg godt er klar på, at der flere steder er tale om ”solnedgangs- og aftenstemning”.

Hér kan der godt strammes op for ”lys over land”.

Artiklerne siger nogen er ”gammel vin på nye flasker”, men men alsidigheden finder jeg dog stor, i og med, at der blandt andet fokuseres på ”snapshot” from the past (jo, der var engang, hvor der var mere silver end i dag), fokus på at fiske lidt dybt efter laksen og tænke i ”sinktips” og så finder jeg personligt artiklen om det hæderkronede Vom Hofe ”reel makers” herligt, at tygge igennem. Os, der elsker fluehjul ....forstår at nutiden er en klar følge af fortiden og vi måske ?? ikke har flyttet os mærkbart på, ”hvordan et lakse- eller ørredfluehjul” skal te’ sig....

Omkring det som hedder ”Gear Bag” – læs: nyt grej på markedet – så står det noget sløjt til med de inputs som er i.f.t. Scierra, Vision og Guideline .... men men det lugter da som bladet, skandinavisk.

Jerk Sönnichsen har endnu engang forfattet noget inspiration omkring tørfluefiskeriet efter laks, som nogen har set og hørt om andetsteds, men det samles op i dette blad, som alt andet lige fokuserer på fremtidens laksefiskeri og hvad du måske skal prøve at forsøge dig udi. Hvem ve’.

Verden giver også input med hæderkronede Thunder & Lightning og jeg ser en af ”mine” fluer Munroe Killer på banen i en artikler, som handler om de lidt mere historiske klassiske laksefluer. Yes det er Frödin, som er på banen hér og noget er kendt stof og en smule måske nyt.

Ellers falder jeg over en inspirerende artikel omkring ”Great Lakes Steelheading” og for mig som elsker USA og Canada og har været rundt om en af de helt STORE søer ..... er der nyt inspirerende stof at hente.

Nå, men jeg vil ikke forfalde til at fortælle og skrive om, hvad artiklerne indeholder fra A-Å, men vil i fremtiden prøve, at lure bladet af og da jeg har købt og betalt mig til 1. års udgivelser ... så vil jeg følge med i ”om bladet skal trænge” nogle af de andre ud .... som nu engang er på mit fiskekontor.

I min verden opererer jeg med scalaer fra 1-10 og et lille 7-tal er klart og så håber jeg, at billedkvaliteten i bladet styrkes, at ”nyt grej-afsnittet” bliver mere interessant og uddybende og den alsidighed, som lige nu ses i.f.t. at fiske laks og på hvilket grej (metode), fluebinding, en hjulproducents historik etc. stadigt vil vinde indpas i fremtidens Chasing Silver. Time will show.

Prøv selv at købe bladet, som du i øvrigt finder hér:

se linket HER/

eller

se linket HER/

God vind til Chasing Silver fra en ”sølvfanatikker”.

Per Jacomo
31.8.2008




Klik på billedet, for større udgave.

Læs mere >> 

Vurdering (1-6 fisk):     

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard