Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.
|
|
|
|
Bagt slethvar med sauce på vild syre af Karsten Abrahamsen ... Braiseret pighvar af Bent Nielsen Kokken fra Restaurant Philip, Gråbrødre Torv, har et godt bud på en braiseret pighvar. Når man skal have pighvarren op på et fad og anrette den, er d... Dampet pighvar m. kyllingelever af Rasmus Stig Nielsen Da de små både ved Nr. Vorupør for nogle år siden landede en del pighvar i efterårstrækket, kom jeg i tanke om en opskrift, jeg så i et blad for omkri... Farseret pighvarre. af Bent Nielsen Hvad er bedre end, at man kan komponere flere fisk sammen til en fiskeret. Har man fanget gedde og/eller torsk, som man kan lave fiskefars af, har man... Grillet pighvar af Bent Nielsen Pighvar har et dejligt fast hvidt kød som også er utroligt velsmagende. Retten er også velegnet til udendørs grill. Denne ret er fra restaurant ̶... grillhvar af Nicolai Eriksen En lille let forret der uden problemer kan fanges i fine mængderlangs de danske kyster... Kogt pighvarre. af Bent Nielsen Pighvarren er efterhånden ikke så sjældent en fangst for os lystfiskere. Det er også en smuk fisk, med en utrolig dejlig smag. Lad hoved blive på ved ... Pighvar - dejlig nemt og lækkert! af Marcus Krag ...
|
|
|