Læsestof
Artikler i alt: 1431
i dag: 0
25604 skribenter.
|
|
|
|
chili tigerrejer med toastbrød af kenneth westlin ... Fisk i fad af Thomas Pilegaard Ingredienser:
• 8 rødspættefileter
• salt og peber
• citronsaft
• 500 g bønner
• smør
• 3 tomater
Sauce:
• bønnevand
• flød... Fiske kogelage (fiskefond) af Bent Nielsen Det er en god ting, at have lidt fiskefond (kogelage) på lager. Hvis du har været så heldig at få adgang til lidt skaldyr, er det en god ide, at koge ... Fiskeboller. af Bent Nielsen Ud over den anbefalede servering, kan man med held servere fiskeboller i tarteletter med forskellige ingredienser, f.eks. asparges.
... Fiskebudding. af Bent Nielsen I stedet for hummerhaler, kan der med fordel anvendes rejer, eller endnu bedre, begge dele.... Fiskefars af Bent Nielsen Denne fiskefars kan bruges til fiskefrikadeller og mange andre fiskefars retter. Jeg vil løbende komme med forskellige retter, lavet af fiskefars.... Fiskefarsrand. af Bent Nielsen Her er en hurtig hverdagsret, som ikke kræver ret meget tid at lave.
... Fiskefrikadeller. af Bent Nielsen Denne opskrift er på basis af opskriften på fiskefars (se fiskefars under ”diverse”). Udover det nævnte serveringsforslag, kan man med hel... Fiskesoufflé af Jari Wiklund Røget fisk giver souffléen en behagelig kraftig smag, men man kan i øvrigt bruge en hvilken som helst velsmagende kogt fisk.... Grillede østers. af Bent Nielsen Ligesom muslinger, kan man finde østers på sine kystture. Og hvorfor ikke samle dem op, og tilberede dem.
... Hvad er frisk fisk ?? af Per Jacomo Frisk fisk er kernen til god og spisevenlig fisk og en god råvare er nu det bedste udgangspunkt også, når vi taler FISK !!... Koge lage til hummer, krabber og krebs. af Bent Nielsen Det giver noget mere smag til skaldyrene, at de bliver kogt i en kogelage. Ydermere er det en god ide, at skaldyrene får lov til at trække færdigt i l... Kogt blæksprutte. af Bent Nielsen Efter ganske få minutters sejlads vest fra Hanstholm har jeg oplevet, at der kan fanges blæksprutter. Pudsigt nok er blæksprutter ikke noget man ret t... Kogt Rogn af Niels rasmus nielsen Et par ferske torskerogns bukser ca 500-800g.... Kreolersennep sovs med krudt I af Karsten Abrahamsen En herlig sovs , som giver lidt extra , den bliver bedre jo længere den trækker... Mager eller fed fisk ?? af Per Jacomo Hvornår er en fisk mager og hvornår er den fed og hvad med holdbarhed?... Målerfrikadeller af Jan Dalgaard Her er så den legendariske opskrift på min gamle mors fiskefrikadeller. Prøv den med lange, torsk eller gedde eller en blanding.... min favorit af Karsten Abrahamsen ... Oerred i champignonsovs med pasta af Karina Devine Oerred.... Ovnbagt Oerred af Karina Devine Det er bare guf......... Quenelles de brochet af Bent Nielsen Denne ret af fiskefars skulle efter sigende være inspireret af det sydlandske køkken. Men lige meget hvor den stammer fra, er det en ny og spændende m... Ristede muslinger af Bent Nielsen Der er jo ikke fordi vi fanger mange muslinger på vores kroge, når vi er ude med snøren. Men derfor smager de lige godt af det. Finder man en god musl... Suns whiskey brasen af Marcus Krag Noget skidt er nødvendigvis ikke dårligt!
Som i sikkert alle ved bliver brasen karakteriseret som en skidtfisk, men det betyder bestemt ikke, at den ... Thai fiskefrikadeller af Ole Christensen Opskriften er kopieret fra den glade, runde dreng med overskæg, som ofte laver mad i 5 minutter, sidst i Rex Hunt´s udsendelser.... trout med ungerne af Johnny Kromann hey her er et par upskrifter fra florida , men de er paa engelse haaber det er i orden :) nyd og husk du kan goere dette med de fleste fisk :)... Udbening af ørred af Per Jacomo Udbening af ørredens ben på bedste vis.... ´de luxe´ fiskedeller. af claus terkildsen denne opskrift er et supplement til de andre 'delle' opskrifter,der grundlæggende følger den klassiske opskrift.
derfor skal denne ses som en inspira...
|
|
|