NORSKER - Traveller Super Slick Running line til Kysten
NORSKER - Traveller Super Slick Running line til Kysten
NORSKER - Traveller Super Slick Running line til Kysten
NORSKER - Traveller Super Slick Running line til Kysten
NORSKER - Traveller Super Slick Running line til Kysten

NORSKER - Traveller Super Slick Running line til Kysten

Regular price 300,00 kr Sale

NORSKER præsenterer en helt ny super tynd running line baseret på en level flueline. Linen kommer 3 farvet så du hele tiden kan følge med i , hvor meget line du har ude. Traveller Super Slick er som skabt til de lettere switch stænger samt kystflue fiskeri, det er simpelthen for vildt! 

Kunderne melder tilbage, at det bare spiller max på deres stænger. 

Foruden en meget slick overflade, er linen monteret med de fineste små loops, lige til at montere. Med Super Slick slipper du for alt de memory som monofile running lines altid har. Linen er naturligvis flydende og har du switch stænger fra 6 og nedefter, så er det bare at bestille, den er helt unik!

Vi har nu fisket med den i en sæson på kysten, og det har været lidt af en gamechanger. Linen flyder perfekt uden memory og er en drøm at gå med på kysten. Har du ikke meget strøm og roligt vejr, kan du fiske uden linekurv, det gør vi. Glem al bøvlet med monofiler, når det er koldt og line løkker sidder i øjerne. Vi anbefaler den fra klasse 3 til 7 på kysten. Linens diameter er bare 0,55 mm.

Når linen bliver slidt, kan du bare vende den, den har samme længde på begge sider, og 3 markeringsfarver pr. 10 meter. Du kan hele tidens se, hvor langt dit kast er på farvekoderne, når du regner skydehoved og forfangslængde med!

VI kan bare sige, hvad venter du på til denne pris!

Jan Grünwald har testet Super Slick og har følgende kommentarer at tilføje:

Linen holder brudstyrke på omkring 15 pund, kernen er dacron og det giver lidt elasticitet særligt for kystfluefiskere, men prøv den og dan din egen mening. 

Flere erfarne kystfiskere har fisket med linen på kysten og meldingen er superfin. Den skyder godt og behagelig at gå med, særlig for fiskere, der ikke benytter line kurv, da den flyder og næsten lige så tynd som monofiler skydeliner.

Vi har et færdigt kystflue sæt på tilbud som du kan se her!

 

Meldingerne vælter ind!

"Som førstehånds indtryk (Ca. 4 timers fiskeri) kunne den nye running line fra jer, godt gå hen og blive min goto line. Den er simpelthen FANTASTISK, havde ikke en eneste "tangle" i 4 timer både med og uden line kurv. Nu er jeg spændt på at se holdbarheden da den i tykkelse minder om nymph linen, må indrømme jeg krydser fingre for den holder og kan tåle sliddet i øjet, coating og styrke. En helt igennem fantastisk line som førstehånds indtryk😉😃💪👍"

"Troede aldrig jeg ville gå fra en monofil skyde line til en coatet. Men den her er sku lækker . Dejlig tynd og kaster super godt. Og så er de loops bare mini. Kanon skydeline."

"Den er super fed .
Skyder som nylon, men er som en rigtig skydeline .❤️💪🏻
"Skydelinen er formidabel. Suverænt det bedste jeg har prøvet".
"Skydelinen kører derudad"
Du kan se hele vores program af skydeliner her!