EN VERDEN AF FISKEOPLEVELSER

Vi har mere end 15 fiskerejser rundt om til hele verden

Fiskerejser i verdensklasse

Hvorfor fiske i udlandet?

På en fiskerejse til udlandet vil du opleve meget anderledes fiskeri end i Danmark. Du vil besøge steder hvor der er en anderledes kultur omkring destinationen. Du vil derfor udvikle dine fiskeevner og blive en dygtigere fisker. Herudover får du samtidig en naturoplevelse du vil huske resten af livet. Vi vil altid gøre vores bedste for at du får en god oplevelse ud af din fiskerejse. Vi har gennem vores samarbejdspartnere i hele verden sørget for de bedste betingelser, så du kan få den bedst mulige fiskerejse, og dermed en fantastisk oplevelse uanset om du er til tropsik fiskeri eller en vildmarksoplevelse.

Hvad er en god fiskerejse?

En god fiskerejse er en fisketur du vil huske i mange år. Du vil komme hjem med en lyst til at komme afsted igen, og du vil fortælle dine venner og bekendte om din fiskerejse. Den gode fiskerejse er dén du tænker tilbage på med flot natur og godt fiskeri. På en god fiskerejse har du oplevet noget nyt og udviklet dit fiskeri. Vores samarbejdspartnere vil gøre deres bedste for at det bliver en god fiskerejse. En god fiskerejse er at komme hjem med dine forventninger der er blevet indfriet.

Rejse alene eller tage med på en gruppetur?

Oplevelser er altid gode at dele med andre. Derfor anbefaler vi at rejse sammen på vores fiskerejser. Det er også en mulighed at rejse alene og vi vil altid sørge for at hjælpe dig bedst muligt i forhold til at vælge den rigtige rejse. På mange af destinationerne er det muligt at fiske alene dagen igennem, men at komme hjem om aftenen og dele dine oplevelser på lodgen eller i campen giver rejsen noget socialt, som er med at til at gøre det til en god fiskerejse. Om i bare er to eller en hel gruppe, så har vi fiskerejser til jer. På vores destinationer vil vores guider eller rejseledere gøres deres bedste for at dele tiden ligeligt mellem gæsterne. Det er dog muligt at få en personlig guide hvis man fisker alene. Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for en personlig guide på din fiskerejse.


Laksefiskeri i Sverige, steelheadfiskeri i Canada eller popperfiskeri på Madagaskar?

Uanset hvilken destination du vælger, er der helt unikke oplevelser i vente. Vi har valgt destinationer, hvor du har mange forskellige fiskemuligheder. Uanset om du er fluefisker eller spinnefisker har vi fiskerejser der opfylder dine ønsker. Vi har også mere specielle former for fiskeri, så som Big Game og popperfiskeri. Vores rejser er alle sammen med logistikken helt i top. Der er et minimum af spildtid - og derfor mere fisketid! Så om du er til midnatssol i det nordlige Sverige, tropisk fiskeri i Mexico eller en vildmarksoplevelse i Alaska, har vi fiskerejsen til dig.

Hvad er vigtigt at huske på fiskerejsen?

Du skal altid huske at afstemme dine forventninger med os inden ud tager på fiskerejse. Vi vil altid gøre vores bedste for at opfylde dine forventninger. Derfor er en tæt dialog med vores rejsende vigtig for os. Inden rejsen er det vigtigt at tjekke om dit grej er det rette til destinationen, eller om der er mulighed for at leje grej. Du skal tjekke eventuelle vaccinationer og din rejseforsikring. Du skal sikre dig at du er forsikret under hele din rejse og at din baggage også er forsikret. Vi kan som rejseselskab være behjælpelige med at sammensætte den bedste rejseforsikring til dig.

Hvorfor bruge et dansk rejsebureau?

En god fiskerejse afhænger altid af, om der er styr på papirer og planlægning, samt at forventningerne på forhånd er afstemt mellem fisker og udbyder. Rejsebureauet er mægleren, som på baggrund af mange års erfaring kan hjælpe fiskere med at finde den udbyder, som har de bedste forudsætninger for at efterleve kundens unikke behov. Ligeledes vil et professionelt dansk rejsebureau være medlem af Rejsegarantifonden, og således er fiskeren økonomisk forsikret i tilfælde af, at en udbyder uventet skulle gå konkurs, eller af anden årsag blive forhindret i at afvikle den planlagte fiskerejse.

 

Hvorfor skal du rejse med Atlantik & Diana Fiskerejser?

Rejseplanlægning

Vi tager os af hele rejseplanlægningen for dig. Dette omfatter bl.a. kommunikation med partner og flybooking. Vi kan tilmed skræddersy din rejse, hvis du ønsker det.

Tryghed

Hos os er du dækket af dansk forbrugerlov. Vi er medlem af Danmarks Rejsebureauforening, Rejsegarantifonden og Rejseankenævnet. Dette betyder bl.a. at du har reelle klagemuligheder. Ydermere varetager vi kommunikationen med partneren, så dine forventninger bliver mødt.

Rejsearrangør siden 1974

Vi giver dig kompetent rådgivning omkring fiskeriet gennem vores mange års fiskeerfaring. Du kommer på fiskerejse hos branchens bedste partnere til samme fiskepris som havde du booket direkte ved partneren.

Nødtelefon

Du har altid mulighed for at ringe og få hjælp gennem vores 24 timers-hotline, når du er på fiskerejse.

Læs mere her

Kend dit rejsebureau

Hvem er Atlantik & Diana Fiskerejser?


Atlantik & Diana Fiskerejser er en del af Limpopo Travel A/S, som har base på Hvidkilde Gods i Svendborg på Sydfyn. Limpopo Travel A/S startede i 2004 med det formål at sende jægere og turister på safari i det sydlige Afrika. Siden er aktiviteterne udvidet kraftigt med tilkøbet af Diana Jagtrejser i 2008. Og i 2013 blev virksomheden yderligere udvidet med afdelingen Atlantik Travel, som i dag hedder Atlantik & Diana Fiskerejser. Med omkring 20 medarbejdere i Danmark og Sverige er bureauet Europas største jagt- og fiskerejsebureau. Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden.

Først og fremmest laver vi fiskerejser af høj kvalitet til den kræsne lystfisker! Vores primære opgave er ikke at få dig ud at rejse til den absolut laveste pris. Det er der andre, der er bedre til end os. Vi stiller store krav til vores medarbejdere og samarbejdspartnere, så du kan være sikre på, at din fiskerejse bliver den rejse du har drømt om. Vores rejseledere er alle meget erfarne lystfiskere, og de ved godt hvad der skal til for at få en god oplevelse.

Tilbud på fiskerejser

Gør som 100-vis af andre lystfiskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud og nyheder direkte i indbakken

  • Gode tilbud på fiskerejser
  • Praktiske tips, videoer, konkurrencer mm.
  • Ekslusive afbudsrejser